Rizespor'dan Cengiz'e cevap: 'Anlattıklarını başka bir statta mı yaşadı?'

15.05.2019 - 14:04 | Son Güncellenme: 15.05.2019 - 17:04

Rizespor'dan Cengiz'e cevap: 'Anlattıklarını başka bir statta mı yaşadı?'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, dün gündeme dair açıklamalar yaptığı bir basın toplantısı düzenledi.

Başkan Cengiz, "Protokol tribününde benim hayatımda görmediğim olaylar gördüm. Çaykur Rizespor Başkanı malesef ve malesef sırtını sahaya dönerek protokol tribünündeki Rizesporluları kışkırttı. Benim ikinci Başkanımın oğlu dayak yemekten, yumruk yemekten kurtulamadı. Abdurrahim Albayrak'ın Rize'ye neler yaptığını bilenlerden biriyim. Demek ki bir söz daha kanıtlanıyor; insan kendi memleketinde peygamber olamıyor" şeklinde konuştu.

Cengiz'in açıklamalarının ardından Çaykur Rizespor Kulübü'nden açıklama geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rizespor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, "Mustafa Cengiz'in açıklamalarını dinledim. Sayın Cengiz, anlattıklarını başka bir statta mı yaşadı? Başkanımız Hasan Kartal'ın tribünleri tahriki söz konusu değildir. Abdurrahim Bey ile ilgili yorumu ise Rizeliler karar verir. Bu konuda konuşmak Mustafa Cengiz'e düşmez. Cengiz, Hasan Şaş'ın tribünleri tahriklerini neden gündeme getirmiyor? Ben maçta yedek kulübesinin arkasındaydım, Hasan Şaş bize bile mimikleriyle gerginlik yaşattı. Mustafa Cengiz, keşke maçın son 15 dakikasında sahada olan yedek kulübesine de değinseydi. Büyüklerimiz bu konuda insanlara objektif bilgi vermiyor" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Pes doğrusu...'

"Yaşananları üzüntüyle karşılıyorum. 5 maçtır bu takımın hakkı yeniyor. Hasan Kartal'ın sabrı taşmış ve açıklama yapmıştır. Hasan Kartal'la ilgili ömür boyu men cezası almalı şeklinde görüş belirtenlere pes doğrusu diyorum. Türkiye, silahla ilgili cümleyi ilk kez Hasan Kartal'dan duymadı. Galatasaray maçının ben primi bilmiyorum fakat sosyal medyadaki insanlar bunu nasıl biliyor?"

Vedat Muriç, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

"Vedat Muriç için Fenerbahçe'den resmi teklif yok. Okan Buruk'la sözleşme uzatmak istiyoruz. Birkaç kez bu konu hakkında görüşmelerimiz oldu. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili somut adımlar atacağız" 

Senin için hazırladığımız haberler