Rizespor'dan Fenerbahçe ve transfer açıklaması!

09.09.2020 - 12:25 | Son Güncellenme: 09.09.2020 - 12:30

Çaykur Rizespor yöneticisi Hasan Yavuz Bakır, Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalar yaptı. Kaç transfer yapacaklar? Fenerbahçe maçına ne kadar hazırlar?

Rizespor'dan Fenerbahçe ve transfer açıklaması!

Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında 11 Eylül Cuma günü Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Bu mücadele öncesinde Çaykur Rizespor yöneticilerinden Hasan Yavuz Bakır, Radyospor'a özel açıklamalar yaptı. Fenerbahçe maçındaki planları ne? Vedat Muriç'in Lazio'ya transferi hakkında neler düşünüyorlar?

İşte, Radyospor'da Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in canlı yayında sorularını yanıtlayan Bakır'ın açıklamaları...

"Transferi daha erken bitirmeyi arzu ederdik"

-Rizespor'da çalışmalar nasıl gidiyor? Özellikle transfer konusunda...

Daha iyi olmak için çok çalışmak gerekiyor. Transferi daha erken sonlandırmayı arzu ederdik. Doğru tercih yapmaya gayret ediyoruz. Ligin başlamasına az kaldı. Transfer eksiklerimiz var. İyi bir sinerji oluşturduğumuzu düşünüyorum. Takıma yeni katılan, katılacak oyuncuların adaptasyon süreci umarım bir an evvel gerçekleşir ve geçen sezon yaşadığımız sıkıntıyı yaşamayız.

"Fenerbahçe maçı bizim için zor olacak"

-Fenerbahçe maçı için neler söylersiniz? Sezonun açılış maçında iddialı bir Fenerbahçe ile karşılaşacaksınız.

Fenerbahçe maçı öncesi sağlık koşulları açısından her şeyi yapıyoruz. Tabii ki futbol taraftarsız olmuyor. Tadı çıkmıyor. Normalde, 'Hangi maçı taraftarsız oynamak isterdiniz?' diye sorsalar, Ankaragücü, Göztepe derdim. Ama geçen sezon taraftarsız oynadık hiç keyif alamadık. Lige Fenerbahçe maçıyla başlıyoruz. Bizim açımızdan zor olacak. Çünkü takımımız transferleri halen tamamlamadı.

"Fenerbahçe karşısında zoru başaracağımıza inancımız tam"

-Fenerbahçe maçındaki temel hedefiniz nedir?

Takıma katılan, antrenman sürecini tamamlamamış oyuncularımız var. Fenerbahçe lige çok iddialı hazırlanıyor. İlk maçta Fenerbahçe ile oynamak şanssızlık gibi görünse de lige 3 puanla başlamamız gerekiyor. Zoru başaracağımıza inancımız tam. Güzel, keyifli bir maç olmasını diliyorum.

Senin için hazırladığımız haberler