Rizespor'dan rehavet ve Awaziem açıklaması!

01.02.2019 - 11:13 | Son Güncellenme: 01.02.2019 - 14:13

Rizespor'dan rehavet ve Awaziem açıklaması!

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Spor Toto Süper Lig’in 20.haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Rehavete kapılmayacaklarının altını çizen Bakır, devre arası transfer dönemini verimli geçirdiklerine inandıklarını dile getirdi.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamaları şu şekilde;

"Aldığımız galibiyetler umut biriktirmemizi sağladı"

Çıkışımızda bir çok etken var. Okan Buruk sonradan gelmişti. Devre arasında kendi planlarını daha rahat uyguladı. Yeni transferlerin katkısı var. Ayrıca ilk yarıda yanımızda olmayan şans faktörü de devreye girdi. Aldığımız galibiyetler umut biriktirmemize yardımcı oldu. Kongremizi yaptık. Rizespor taraftarının da desteğiyle galibiyetler aldık.

"Galibiyetler rehavete sokmayacak"

Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz puanlar var. Bundan sonra 15 maç var. Her maçı çok önemsiyoruz. Futbolda her maçın farklı bir hikayesi var. Taraftarımız da bizimle aynı fikirde. Aldığımız 2 galibiyet bizi rehavete sokmayacak. Aynı titizlikle çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

"Hiçbir futbolcumuzu mağdur etmek istemiyoruz"

Şartlar kapsamında verimli bir transfer dönemi geçirdik. Akhisar maçında da yeni transferlerimizin katkısını gördük. Rizespor borçlanmamak için sezon başında temkinli davranmıştır. Futbolda şans faktörünün de etkili olduğunu düşünüyorum. 5 maçı 10 kişiyle tamamladık, sakatlıklarımız vardı. Sezon başında keşke biraz daha seçenlerimiz olsaydı diye içerledik. 1-2 transfer daha yapmamız gerekiyordu fakat; mali şartlar zorlayıcı olabiliyor. Transfer yaptığınız gün her şey çok güzel görünüyor. Ama ödeme vakti gelince öyle olmuyor. Hiçbir futbolcumuzu mağdur etmek istemiyoruz.

Awaziem Rizespor'da kalacak mı?

Awaziem önemli bir oyuncu. İdealleri olan bir futbolcu. Gelecek vadeden bir oyuncu olduğunu düşünüyoruz. İnşallah adaptasyon sıkıntısı yaşamaz. Başarılı olursa elbette devam etmek isteriz. Fakat; Rizespor’da çok yeni. Burada iyi performans sergilemek ve yeni kapılar açmak istiyor. Onu iyi ağırlayacağız. İnşallah birbirimize katkı sağlayacağız. Sezon sonunda tekrar devam etme noktasında bir durum oluşabilir. Bonservisi yüksek. Şartlar neyi getirir bilemeyiz ama takıma katkı sağlamasına yardımcı olmanın peşindeyiz. Her iki taraf da mutlu olursa sezon sonunda tekrar masaya oturulur.

Senin için hazırladığımız haberler