Robben'den transfer itirafı: Her şey yolunda...

26.03.2018 - 18:36 | Son Güncellenme: 26.03.2018 - 18:36

Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Robben'den transfer itirafı geldi! Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı, geçmiş dönemde Manchester United'ın kapısından döndüğünü dile getirdi.

FourFourTwo'ya konuşan Arjen Robben, 2004 yılında Manchester United'a transferinin söz konusu olduğunu vurgulayarak, Sir Alex Ferguson ile yedikleri akşam yemeğinden bahsetti ve "Genel olarak futbol ve hayata hakkında konuştuk. United'ın antrenman merkezine gittim ve her şey yolunda gözüküyordu. Buna rağmen PSV'ye döndükten sonra, daha fazla bir şey olmadı. Manchester United'dan daha fazla ciddi temas olmadı" dedi.

O sırada PSV'nin Chelsea ile pazarlık halinde olduğunu kaydeden Hollandalı yıldız, "Londralıların Robben hakkında iyi planları vardı. Manchester United hemen teklif yapsaydı, sözleşme imzalardım ama bu gerçekleşmedi. Ancak hiçbir şeyden pişman değilim" diye konuştu.

Dönemin Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında da görüş bildiren tecrübeli oyuncu, "Çok talepkar ve yoğundu. Bu benim gelişimim için iyi oldu. Kişiliklerimiz birbiriyle çok iyi örtüşüyordu ve kendisi çok iyi bir oyuncu menajeriydi" ifadesini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler