Robert Lewandowski'ye dev maçlar öncesi sakatlık darbesi

29.03.2021 - 16:16 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 16:19

Polonya Milli Takmı’nın Andorra maçında sakatlanan Robert Lewandowski, İngiltere ile oynanacak kritik karşılaşmayı kaçıracak. Bayern Münih’in golcüsünün Bundesliga’daki Leipzig maçına yetişmesi de şüpheli. İşte detaylar…

Robert Lewandowski'ye dev maçlar öncesi sakatlık darbesi

AJANSSPOR-HABER

Futbolda yoğun maç temposunun kurbanlarından biri de Robert Lewandowski oldu. Bu sezon hem Bayern Münih hem de Polonya Milli Takımı’ndaki performansıyla dikkat çeken golcü oyuncu Andorra maçında sakatlanarak sahayı terk etti.

5-10 gün futbol oynayamayacak

Yıldız futbolcunun diz sakatlığı yaşadığı ve ilk belirlemelere göre 5 ila 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Lewandowski böylece 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde sonucu merakla beklenen İngiltere-Polonya karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Bundesliga'nın kader maçı

Ayrıca Lewandowski’nin takımı Bayern Münih de milli takım dönüşü Bundesliga’nın şampiyonluk maçında Leipzig ile karşılaşacak. Ligde bitime 8 hafta kala Bayern 61 puanla lider, Leipzig 57 puanla 2. sırada bulunuyor.

Bu sezon 47 golü var

3-0 kazandıkları Andorra maçında sakatlanıp çıkana kadar 2 gol atan Robert Lewandowsi, bu sezon Bayern Münih ve Polonya Milli takımı'nda toplam 42 karşılaşma oynayıp 47 kez ağları havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler