Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Roberto Carlos mu oluyor?

29.12.2021 - 19:26 | Son Güncellenme: 29.12.2021 - 19:31

Fenerbahçe'de gündeme gelen eski futbolcusu Roberto Carlos'dan haber var. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Roberto Carlos olacak mı? İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Roberto Carlos mu oluyor?

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin teknik direktör arayışları çerçevesinde gündemine gelen Roberto Carlos'la ilgili, Brezilyalı futbol adamının Türkiye temsilcisi Marco Kırdemir önemli açıklamalarda bulundu.

"Geçici teknik direktör olmak istemiyor"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kırdemir, ''Roberto Carlos, bir teklif gelirse çok sıcak bakıyor Fenerbahçe'ye; ama bir isteği var. Fenerbahçe'de oynadı ve kulübü çok seviyor. Ama geçici teknik direktör olmak istemiyor. Uzun vadeye yayılmış bir proje sunulursa gelmek istiyor. Real Madrid'de kurumsal temsilcilik gibi harika bir görevi var ve o ne kadar isterse Madrid'te çalışabilir. Real Madrid'te ömür boyu kontratı var. 15 Ocak'ta belki Antalyaspor-Fenerbahçe maçını izlemeye geleceğiz. Ayrıca Türkiye'de sponsorluk ve imaj haklarıyla ilgili bir anlaşma yapacağız. Ben kendisinin imaj haklarını da temsil ediyorum. Fenerbahçe şu ana kadar ne benimle ne de Carlos'la bağlantı kurmadı. Carlos noel tatili için ülkesi Brezilya'da...'' dedi.

Umtiti, Fenerbahçe?

Fenerbahçe'de, bir yandan teknik adam arayışları devam ederken diğer yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı lacivertliler savunma takviyesi için Samuel Umtiti gündeme geldi. Bu konuyla ilgili de konuşan Kırdemir, ''Umtiti'yi yazın Beşiktaş'a teklif etmiştim; ama o zamanlar olumlu bakmamışlardı; yıllık 4 milyon Euro gibi net para kazanıyor. Barcelona sportif direktörüyle konuştum, bana Umtiti'yi Ocak ayı için bedelsiz bırakacaklarını söyledi. Fenerbahçe'nin Umtiti'yi gündemine aldığını söyleniyor: ama oyuncu 4 milyon Euro kazanıyor; fakat Fenerbahçe, Barcelona'yı maaşının yarısını ödemeye razı ederse olabilir; fakat gelecek sezon yine aynı ücreti ödemek zorunda'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler