Roberto Mancini Premier Lig'e geri dönüyor! İşte takımı

15.03.2024 - 23:10 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 23:35

Suudi Arabistan Milli Takımı teknik direktörlüğünü yapan İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini'nin Premier Lig'e geri döneceği ifade edildi. İşte detaylar.

Roberto Mancini Premier Lig'e geri dönüyor! İşte takımı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngilis basınından HITC'de yer alan habere göre Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, bu sezon çalkantılı bir performans gösteren teknik direktör Eddie Howe ile yollarını ayırmayı değerlendirmeye başladı.

Howe yerine Mancini

Haberdeki detaya göre Newcastle United yöneticilerinin, olası bir Eddie Howe ayrılığında yerine düşündükleri adaylardan birinin Roberto Mancini olacağı ifade edildi.

City ile mucize şampiyonluk

Roberto Mancini, daha önce Premier Lig'de Manchester City'yi çalıştırdı. İtalyan teknik adam 2011-2012 sezonu son maçında sahasında Queen Park Rangers ile karşlaştı. Mücadelede 2-1 geride olan Mancini ve öğrencileri, Edin Dzeko ve Sergio Kun Aguero'nun son dakikalarda attığı 2 golle maçı 3-2 kazanmış ve ezeli rakibi Manchester United'in önünde şampiyonluğa ulaşmıştı.

Arabistan'da astronomik maaş

Roberto Mancini, 2023 yazında İtalya Milli Takımı ile olan sözleşmesini fesh ederek Suudi Arabistan Milli Takımı ile anlaştı. Deneyimli çalıştırıcı yıllık net 25 milyon Euro kazanacağı 4 yıllık bir sözleşmeye imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler