Roberto Martinez'den Mertens ve Batshuayi Sözleri

09.10.2022 - 14:50 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 15:01

Belçika Teknik Direktörü Roberto Martinez, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri kura çekimi sonrası konuştu. Martinez, Mertens ve Batshuayi hakkında da açıklama yaptı.

Roberto Martinez'den Mertens ve Batshuayi Sözleri

AJANSSPOR-HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri F Grubu'nda Avusturya, İsveç, Azerbaycan, Estonya ile eşleşen Belçika'da teknik direktör Roberto Martinez açıklamalarda bulundu.

"Mertens'in bizim için çok önemli bir rolü var"

TRT Spor'a konuşan Martinez, "Dries Mertens, Belçika Milli Takımı'nın temel unsurlarından biri. Ülkemiz adına 100'ü aşkın maça çıktı. Bizim için çok önemli bir rolü var. 

"Onun durumunu yakından takip edeceğim"

Daha önce Napoli'nin başarısı için ter dökmüştü şimdi ise Galatasaray'ın başarısı için ter döküyor. Mertens, sadece saha içinde değil soyunma odasında da etkisi büyük olan çok önemli bir oyuncu. Onun durumunu yakından takip edeceğim.

"Batshuayi iyi bir santrfor"

Michy Batshuayi iyi bir santrfor. Rakibin boşluklarını yakalar ve pozisyon bulur. Ceza sahası içinde çok tehlikeli bir oyuncudur. Birden çok oyun stiline adapte olur ve iyi bir bitiricidir. Her takımda çok etkili olabilecektir.  

İlgini Çekebilir
Türkiye’nin EURO 2024'teki rakipleri belli oldu
Habere Git

"Fenerbahçe'de oynaması Belçika Milli Takımı için de iyi olacak"

Daha önce Türkiye'de Beşiktaş forması giymişti ve yeniden Türkiye Ligi'ne dönmüş olması Türkiye için de iyi. Ligdeki rekabet onu daha da güçlendirecektir. Fenerbahçe'de oynaması Belçika Milli Takımı için de iyi olacak." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler