Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Roberto Soldado, sakatlığı ile ilgili açıklama yaptı

30.11.2017 - 14:21 | Son Güncellenme: 30.11.2017 - 14:21

Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Roberto Soldado, sakatlık durumuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Kendisine ait sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan İspanyol golcü, kendisine verilen destekten ötürü teşekkür ederken, bir an önce sahalara dönmek istediğinin altını çizdi.

Soldado yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Söyleyebileceğim tek şey var: Teşekkür ederim. Göstermiş oldukları sevgiden dolayı takım arkadaşlarıma, teknik heyetimize, taraftarlarımıza, bana vermiş oldukları destekten ve bu zor günlerimde ailemin yanında olmama izin verdiklerinden dolayı kulübümüze teşekkür ederim. Bunlar bu kadar büyük tarihi olan bir kulübü daha da büyük yapan detaylar. Şu anda İstanbul’a dönüş yolundayım. Geçtiğimiz Pazar akşamı yaşadığım sakatlığın ardından en hızlı şekilde iyileşip bir an önce hazır olabilmeyi umuyorum”

Antalyaspor maçında sakatlanmıştı

Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında ortaya koyduğu başarılı performans ve attığı 3 golle dikkat çeken Soldado, Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanmış ve 67.dakikada oyundan çıkmıştı. Soldado’nun, Kasımpaşa maçında forma giyip giyemeyeceğinin, yapılacak son kontroller sonrası netleşeceği ifade edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler