Robin van Persie ve Babel'e büyük müjde!

16.08.2017 - 18:44 | Son Güncellenme: 16.08.2017 - 18:44

Robin van Persie ve Babel'e büyük müjde!

AJANSSPOR - Holanda Milli Takımı Teknik Direktörü Dick Advocaat, Fransa ve Bulgaristan ile yapılacak maçların aday kadrosunu belirlerken, Türkiye'den 4 ismi kadroya davet etti.

Son olarak 13 Ekim 2015'te milli formayı giyen Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Robin van Persie, aday kadroya davet edildi, Advocaat tercihiyle ilgili olarak, "Robin van Persie ile geçen sene birlikte çalıştık. Rekabet için onu çağırdım, bizim için faydalı olabilir" dedi.

Son olarak Kasım 2011'de milli takıma çağrılan Beşiktaş'ın Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel de uzun bir aradan sonra milli davet aldı.

Advocaat ayrıca, Medipol Başakşehir forması giyen Eljero Elia'yı da kadroya davet etti.

Advocaat, geçen sezon Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı Beşiktaş'ın yeni transferi Jeremain Lens'i de aday kadroya çağırdı.

Galatasaray'dan ayrılarak Nice'e transfer olan Wesley Sneijder'in de yer aldığı Hollanda kadrosu şöyle:

Kaleciler: Jasper Cillessen (Barcelona), Maarten Stekelenburg (Everton), Jeroen Zoet (PSV)

Defans: Nathan Aké (Bournemouth), Daley Blind (Manchester United), Wesley Hoedt (Lazio), Matthijs de Ligt (Ajax), Bruno Martins Indi (Stoke City), Karim Rekik (Hertha BSC), Kenny Tete (Olympique Lyon) Joel Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio)

Orta saha: Donny van den Beek (Ajax), Marco van Ginkel (PSV), Davy Klaassen (Everton), Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion), Wesley Sneijder (OGC Nice), Kevin Strootman (AS Roma), Jens Toornstra, Tonny Vilhena (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Liverpool)

Forvet: Ryan Babel (Beşiktaş), Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting), Eljero Elia (Medipol Başakşehir), Vincent Janssen (Tottenham Hotspur), Jeremain Lens (Beşiktaş), Jürgen Locadia (PSV), Robin van Persie (Fenerbahçe), Quincy Promes (Spartak Moskova), Arjen Robben (Bayern Münih)


(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

 

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler