Robin van Persie yorumu! "Türkiye'ye gitti, kariyeri bitti"

17.03.2019 - 10:00 | Son Güncellenme: 17.03.2019 - 13:00

Robin van Persie yorumu! "Türkiye'ye gitti, kariyeri bitti"

Wojciech Szczesny, Van Persie hakkında konuştu

11 yıl boyunca İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in kalesini koruyan, ancak 2017 yılında Juventus'a transfer olan Polonyalı kaleci Wojciech Szczesny, Arsenal döneminde takım arkadaşı olduğu bazı isimler hakkında yorumlarda bulundu. 

Van Persie konusunda olay sözler

Bir dönem Türkiye'de Fenerbahçe forması giymiş olan Robin van Persie hakkında da konuşan 28 yaşındaki kaleci, Hollandalı golcünün kariyeri hakkında fikirlerini söyledi.

"United'a gitti ama..."

Manchester United'a gitmesini yorumlayan Wojciech Szczesny, "Kabul etmeilisiniz, Robin Manchester United'a gitmek için Arsenal'den ayrıldı ama bir sonraki yıl İngiltere Şampiyonluğu'nu yaşadı." dedi.

"Türkiye'ye geldi, kariyeri..."

Robin van Persie'nin Türkiye yolculuğunu da yorumlayan Polonyalı gazeteci, Hollandalı futbolcunun kariyerinin Türkiye'de bittiğini söyledi. Szczesny, "Robin'in Türkiye'ye gittikten sonra onun harika kariyeri sona erdi."  şeklinde net bir ifadede bulundu.

"Arsenal'de kalsaydı..."

Arsenal'deki durumu için de konuşan deneyimli kaleci, "Arsenal'de oynarken başka kararlar verebilir ve başka şeyler başarabilirdi. van Persie bazen çok kibirli olabiliyordu." açıklamalarında bulundu.

van Persie Fenerbahçe'de ne yaptı?

Üç sezon Fenerbahçe forması giyen Hollandalı futbolcu Robin van Persie, Fenerbahçe formasıyla ligde çıktığı toplam 57 maçta 25 gol ve 6 asist üretti.

Kariyerine Hollanda'da devam ediyor

Öte yandan, 'Uçan Hollandalı' lakaplı Van Persie kariyerine Hollanda'da devam ediyor. 

Feyenoord'da etkili bir performans

Tecrübeli golcü, bu sezon takımı Feyenoord'da etkili performansıyla tüm dikkatleri üstüne çekti.

Van Persie bu sezon 14 gol 4 asist üretti

Van Persie, bu sezon 22 maçta 1547 dakika süre alırken, 14 gol atıp 4 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. (AJANSSPOR / DIŞ HABER)

Yolu Türkiye'ye düşen Hollandalı futbolculardan biri olan Robin van Persie, Fenerbahçe'de forma giymişti.

Beklentilerin altında kaldı

Ancak; büyük beklentiler ve yüksek maliyetle transfer olmasına karşın golcü oyuncu beklentilere karşılık veremedi. Van Persie ile ilgili eski takım arkadaşından dikkat çeken yorumlar geldi.

Senin için hazırladığımız haberler