Robinho'nun yeni adresi belli oldu!

10.03.2020 - 09:50 | Son Güncellenme: 10.03.2020 - 09:59

Medipol Başakşehir forması giyen Robinho'nun yeni adresini Brezilya basını açıkladı. Başakşehir'den ayrılacak mı? Robinho hangi takıma transfer olacak? Yeni takımında kaç para kazanacak? Transferle ilgili detaylar...

Robinho'nun yeni adresi belli oldu!

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de forma giyen Robinho ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Başakşehir'den ayrılacak mı? Robinho, hangi takıma transfer olacak? Robinho transferiyle ilgili son gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Robinho için transfer iddiası

Şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir'de forma giyen dünyaca ünlü yıldız Robinho'nun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli futbolcuyla ilgili bir iddia ortaya atıldı. 

Robinho'nun yeni adresi Santos

Brezilya basınında yer alan haberlere göre; Robinho'ya eski takımı Santos talip oldu. Futbolcu, sezon sonunda Başakşehir'den ayrılacak ve eski takımına dönecek. 

Robinho, Santos'ta kaç para kazanacak?

Bu arada Santoslu yöneticilerin Robinho'nun maaşını bile belirlediği öne sürüldü. Buna göre; Robinho 500 bin Brezilya Reali yani; 92.5 bin Euro aylık kazanacak. 

Brezilya'da en çok kazanan futbolcu Dani Alves

Brezilya Ligi'nde oynayan ve en çok kazanan futbolcu şu sıralarda Sao Paulo forması giyen eski Barcelonalı sağ bek Dani Alves'in olduğu ve oyuncunun 277 bin Euro kazandığı belirtildi. Flamengo ekibinde oynayan Gabigol de 245 bin euro kazanıyor.

Robinho, Başakşehir'de bu sezon kaç maçta oynadı?

Robinho bu sezon 17 maçta 794 dakika forma giydi ve skor üretemedi. Brezilyalı oyuncu daha önce Sivasspor, CA Mineiro, Guangzhou FC, Santos, AC Milan, Santos, Manchester City, Real Madrid formalarını da giymişti. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler