Robinho'ya transfer teklifi yapan takım belli oldu!

26.12.2018 - 16:26 | Son Güncellenme: 26.12.2018 - 19:26

Robinho'ya transfer teklifi yapan takım belli oldu!

Spor Toto Süper Lig ekibi Sivasspor İdari Menajeri Oray Baykal, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında özel açıklamalarda bulundu.

Baykal'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bu sene zor bir lig oluyor. Takımlar da zor. Anadolu'dan bir şampiyon çıkarmı noktasında inanıyoruz aslında.Kasımpaşa'nın durumunu görüyorsunuz. Başakşehir zaten en büyük favorilerinden biri. Sezon başında iyi oynadığımız ve kaybettiğimiz maçlar oldu. Ama bu da biraz ekonomiyle alakalı. Aldığınız oyuncuların takıma uyum sağlayamama durumu oluyor.

Buna örnek olarak Fenerbahçe'yi verebiliriz. Yeni takım, yeni oyuncular ama uyum sorunu oldu. Bu ekonomik koşulda bu kadar fazla açılmak mı daha iyi yoksa sezon sonunu görmek mi.

Evet, oyuncularımıza transfer teklifi var. 5-6 oyuncumuz için transfer teklifi aldık. Medipol Başakşehir, Robinho ile ilgileniyor, doğrudur. Onlarda bu sene şampiyon olmak istiyorlar. Nezakaeten kendileriyle görüştük. Bu teklifler bizler için onu verici. Ama Robinho bizim için çok önemli bir oyuncu. 

Robinho'nun bize manevi önemi var. Burada çok sevilen bir oyuncu, kişilik olarakta öyle. Kişilik gerçektende takım içerisinde çok önemli.

 

Emre Kılınç ve Douglas hakkında ise şu an bir şey söyleyemem. 

AJANSSPOR-ÖZEL

 

Senin için hazırladığımız haberler