Rodallega: "Biz rakibe bakmadan 3 puan istiyoruz"

20.02.2021 - 18:22 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 18:28

Denizlispor, Süper Lig'in 26'ncı haftasında evinde Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Denizlisporlu futbolcular Hugo Rodallega, Muris Mesanovic ve Sagal açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Rodallega: "Biz rakibe bakmadan 3 puan istiyoruz"

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’de 27. hafta maçında Yukatel Denizlispor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan mücadele kazanan 1-0’lık skorla ev sahibi Yukatel Denizlispor oldu.

Karşılaşma sonrası Denizlisporlu futbolcular Hugo Rodallega, Muris Mesanovic ve Sagal açıklamalarda bulundu.

Sagal: "Umarım Beşiktaş maçında da devamı gelecek"

Denizlispor'un Şilili futbolcusu Ángelo Sagal "Hep beraber burada bir şeyleri mücadele vererek, fedakar yaparak devam ediyoruz. Önce takım. Maçın önemini anlatmamıza gerek yok. Ne kadar önem verdiğimiz orada. Konsantreydik bütün hafta boyunca. Umarım Beşiktaş maçında da devamı gelecek. Baktığınızda bu maçın bizim için önemini biliyorduk. Biz iyiyiz ama bizim yöneticilerin getirdiği oyuncular bize güç kattı. Arka tarafında iyi olması lazımdı. Hep beraber bir fedakarlık yaptık, inanılmaz çalışarak bu maçın skorunu belirledik ve 3 puanı aldık." ifadelerini kullandı.

Hugo Rodallega: "Her maçın zorluğunu biliyoruz"

Denizlispor'un 35 yaşındaki tevrübeli futbolcusu Hugo Rodallega ise "Her maçın zorluğunu biliyoruz. Rakibin kim olduğu önemli değil. Bizim galibiyetlere ihtiyacımız var. Beşiktaş bu ülkenin en büyük takımlarından bir tanesi. Biz rakibe bakmadan 3 puan istiyoruz. Bu durumdan da kurtulmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Mesanovic: "Müthiş bir karakter koyduk ortaya"

Bosnalı futbolcu Muris Mesanovic ise şu açıklamada bulundu:

"Sonunda gelen bir galibiyet. Bütün fedakarlıkların arkasından. Müthiş bir karakter koyduk ortaya. Umarım böyle devam ediyoruz. Bu durumdan da kurtulmak istiyoruz ve elimizden gelen her şeyi yapacağız. Beşiktaş'a karşı oynayacağımızı biliyoruz. Bu performansımızı devam ettirebilirsek bizim için mutluluk verici olur."

Senin için hazırladığımız haberler