Rodallega'dan transferde Fenerbahçe açıklaması!

12.12.2019 - 15:54 | Son Güncellenme: 12.12.2019 - 16:53

Rodallega'dan transferde Fenerbahçe açıklaması!

Süper Lig’de Denizlispor forması giyen golcü futbolcu Hugo Rodallega, eski takımı Trabzonspor’a karşı oynayacakları maç öncesinde konuştu. Kolombiyalı golcü, Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönündeki iddialara da yanıt verdi. Rodallega, Denizlispor’dan ayrılacak mı? Fenerbahçe ile görüştü mü? Tüm bu sorular Radyospor’da cevap buldu.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Hugo Rodallega’nın özel açıklamaları şu şekilde:

Hugo Rodallega: "Denizlispor'da evimde gibiyim"

Evet, Denizlispor'a adapte olmak zor olmadı. Kolay bir süreçti. Çok iyi arkadaşlarım var. Buradaki herkes bana evimde gibi hissettirdi. Kendimi burada ailemle birlikte iyi hissediyorum. Denizlispor’da evimde gibiyim.

Rodallega: "Trabzonspor maçı özel bir maç olacak, 3 puan istiyoruz"

Trabzonspor maçı özel bir maç olacak. Çok kısa bir süre önce orada oynuyordum. Şimdi Denizlispor’dayım. Ama biz iyi gidiyoruz. Denizlispor olarak güzel bir ivme yakaladık. Trabzonspor maçında 3 puan almak istiyoruz.

Rodallega: "Trabzonspor'da güzel hatıralarım var"

Trabzonspor’da çok güzel günlerim geçti. Orada çok güzel hatıralarım var. Ömrümün sonuna kadar unutmayacağım. Trabzonspor’a çok büyük saygım var. Taraftarların da bana saygı duyacağını düşünüyorum. Futbolda değişiklikler olabilir. Her iki takım açısından da güzel bir maç olacak. Oraya gelen herkesin futboldan keyif alacağına inanıyorum.

Rodallega: "Fenerbahçe ile transfer için temasım olmadı"

Ben şu anda Denizlispor’un oyuncusuyum. Fenerbahçe haberlerinin tamamen dışındayım. Kimseyle transferi konuşmadım. Fenerbahçe ile temasım olmadı. Hiçbir kulüple transfer için görüşme yapmadım.

Rodallega: "Falcao'dan bahsediyoruz!"

Falcao’nun son durumunu bilmiyorum. Bir süredir konuşmadık. Son 2 maçta oynadı. Amacı; gerçek fiziksel kapasitesine ulaşıncaya kadar aldığı süreyi artırmak. 2,5 ay sahalardan uzak kaldı. Toparlanmak kolay değil. Elbette ki takıma yavaş yavaş adapte olacaktır. Falcao büyük bir profesyonel. Tam olarak iyileşince yüzde yüzünü verecektir. Galatasaray taraftarlarını memnun edecek performansa imza atacaktır. Biz Falcao’dan bahsediyoruz. Verimli olacaktır.

Rodallega: "Falcao ile karşı karşıya oynamak keyifli olacak"

Falcao ile karşı karşıya oynamak keyifli olacak. Futbolseverlerin hoşuna gidebilecek bir maç olacaktır. Benim için de güzel anların tadını çıkarmak anlamına geliyor. Galatasaray ile Denizlispor arasında oynanacak maçta bu durumun tadını çıkarmak lazım. Böyle bakıyorum.

Senin için hazırladığımız haberler