Rodrigues açıklamaları yalanladı

23.10.2020 - 12:38 | Son Güncellenme: 23.10.2020 - 13:13

Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshettiği Garry Rodrigues'in 'Galatasaray'dan teklif aldım' dediği iddia edilmişti. Ancak Yeşil Burun Adalı futbolcu sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Garry Rodrigues'in, "Galatasaray beni transferin son günü istedi. Kulübüm Al İttihad reddedince Galatasaray'a gidemedim. Orada oynamak isterdim. Galatasaray yönetimi neden son gün teklif yaptı, anlayamadım" dediği iddia edilmişti.

Ancak Yeşil Burun Adalı futbolcu sosyal medya hesabından hiçbir yere röportaj vermediğini duyurdu.

Rodrigues yaptığı açıklamada, "Henüz İstanbul'dan ayrılmadan başlayan yalan haber silsilesi aralıksız devam ediyor. Röportaj isteğini nazikçe reddettiğim gazetecilerin benimle röportaj yapmışçasına hayal ürünü haberler yapması gerçekten üzücü ve kendi mesleklerine saygısızlık.

Okuduklarım karşısında şaşırıyorum. Hakkımda çıkan hayal ürünü haberlere lütfen itibar etmeyin. Ben sessiz kaldıkça her fırsatı değerlendiren bu insanlara, kendi meslektaşları ve çalıştıkları kurumların cevap vermesini bekliyor ve gereken cevabı vereceklerine inanıyorum" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler