Rodrigues’in tek şartı var! Şampiyonlar Ligi...

06.06.2018 - 13:17 | Son Güncellenme: 06.06.2018 - 13:17

İngiltere ve İspanya’dan talipleri olan Garry Rodrigues, menajerine, “Şampiyonlar Ligi’nde yer almayan takımların tekliflerini kabul etmem” dedi.

UEFA’dan transfer harcama kısıtı alması hâlinde Newcastle United başta Avrupa’dan talipleri olan Garry Rodrigues’e gelen teklifleri değerlendirmeye almayı planlayan Galatasaray’da, 27 yaşındaki yıldızın planları farklı!
Sarı kırmızılılar, bonservis harcama kısıtı alırlarsa zam isteyen Rodrigues’e gelen teklifleri masaya yatırmayı düşünüyor.

4 KULÜP DEVRE DIŞI

ANCAK Galatasaray’dan 2.5 milyon Euro talep eden Garry Rodrigues tek bir kriter koydu. Önümüzdeki sezon kariyerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı kafasına koyan yıldız futbolcu, menajerine, “Şampiyonlar Ligi’nde yer almayan takımların tekliflerini kabul etmem” dedi. Rodrigues’le ilgilenen ancak Devler Ligi vizesi olmayan Newcastle, Celta Vigo, Betis ve Everton direkt devre dışı kaldı.

MUSLERA’NIN ARKASINA BİR KALECİ ARANIYOR

KALECİ Carrasso ile yollarını ayıran, kontratı sona eren Eray’ın da gerekli güveni veremediğini düşünen Galatasaray, yedek kaleci arayışına geçti.
Serkan Kırıntılı’nın ismi gündeme gelse de 33 yaşındaki kalecinin Konyaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi yani bonservisinin olması arayışları artırdı.
Yerli ve Süper Lig tecrübesi olan bir kaleci isteyen Cimbom’da Antalya’dan bedelsiz ayrılma şansı olan Ferhat Kaplan’ı gündemine aldığı öğrenildi. (Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler