Roiser'li Bayern, N'Koudou'lu Barcelona'yı devirdi

09.03.2021 - 23:46 | Son Güncellenme: 10.03.2021 - 00:28

Beşiktaş Youtube Kanalı, N'Koudou ve Rosier'in FIFA 21 oyununda karşılaştığı bir videoyu paylaştı. Taraftalar ise sosyal medyada #GKvsROSI hashtag'i altında bu rekabete büyük ilgi gösterdi. işte N'Koudou ve Rosier'in kozlarını paylaştığı o video...

Roiser'li Bayern, N'Koudou'lu Barcelona'yı devirdi

Beşiktaş Kulübü, Youtube kanalından Georges-Kevin N'Koudou ve Valentin Rosier’in yer aldığı ‘Oyun Kurucu’ başlıklı bir video paylaştı.

 

Eğlenceli anların yaşandığı videoda iki futbolcu, futbol simülasyon oyunu FIFA 21’de kozlarını paylaştı. N’Koudou, Barcelona’yı seçerken; Rosier ise tercihini Bayern Münih’ten yana kullandı. Karşılaşmanın kazananı 1-0’lık skor ile Valentin Rosier oldu. 

 

‘Nsakala gibiyim, hiç gol atamıyorum'

N’Koudou’nun ‘Nsakala gibiyim, hiç gol atamıyorum’ cümlesi ise izleyenleri güldürdü. 30 yaşındaki Fabrice Nsakala, futbol kariyerinde 3 gol atarken, bunlardan bir tanesini bu sezon derbide Fenerbahçe’ye karşı kaydetmişti. 

 

İkilinin yer aldığı bu video, sosyal medyada da Beşiktaş taraftarlarından büyük ilgi gördü. Siyah - beyazlı taraftarlar, #GKvsROSI etiketi altında video ile ilgili görüşlerini paylaşırken bu tag, trend topic listesine de girdi. 

 

İşte o video:

Senin için hazırladığımız haberler