Roma'dan teklif güncellemesi! Marcao transferinde son durum!

24.09.2020 - 09:58 | Son Güncellenme: 24.09.2020 - 10:20

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray forması giyen Marcao'nun transferi için İtalyan ekibi Roma teklifini güncelledi. Marcao için Fatih Terim karar verdi mi? İşte detaylar...

Roma'dan teklif güncellemesi! Marcao transferinde son durum!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray forması giyen Marcao’nun İtalyan ekibi Roma’ya transfer olacağı gündeme geldi. Marcao, Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Roma, Marcao için kaç para teklif etti? Transferde son durum ne? İşte detaylar…

Marcao’nun transferinde son durum ne?

Ryan Babel ve Belhanda’nın satışı için gün sayan Galatasaray’da Marcao’nun da takımdan ayrılması gündemde. Futbolcu ile ilgili olarak başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak tekliflerin geldiğini doğruladı.

Roma’nın Marcao teklifi : 15 milyon Euro + sonraki satıştan pay

Fanatik’in haberine göre; İtalyan devi Roma, Marcao’nun transferi için teklifini güncelledi ve 15 milyon Euro bonservis ve bir sonraki satıştan pay önerdi.

Fatih Terim, Marcao konusunda ne düşünüyor?

Galatasaray yönetimi bu teklife sıcak bakıyor. Teknik direktör Fatih Terim de kulübün menfaatleri doğrultusunda bu transferin gerçekleşmesine onay vermeyi düşünüyor.

Scout ekibi stoper için kolları sıvadı

Oyuncu sattıktan sonra transfer yapacak Galatasaray, eksik bölgelere de böylelikle takviye yapabilecek. Scout ekibi, Marcao tipinde bir oyuncu için çalışmalarını hızlandırdı.

Marcao’nun Galatasaray’a maliyeti ne kadardı?

Galatasaray’da Marcao, yıllık 850 bin Euro kazanıyor. Roma’ya transfer olmaya sıcak bakan futbolcu, yönetime bu yönde fikrini iletti. Görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Brezilyalı futbolcu, Hajduk Split ve Fenerbahçe maçlarının ardından sarı-kırmızılılara veda edebilir.

Senin için hazırladığımız haberler