Romalu Lukaku yeniden Premier Lig'e!

04.05.2021 - 15:26 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 15:28

Inter'de şampiyonluk yaşayan Romelu Lukaku ile ilgili bir transfer iddiası gündeme geldi. Lukaku, yeniden Premier Lig'e mi dönüyor? İşte gelişmeler ve detaylar...

Romalu Lukaku yeniden Premier Lig'e!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea, Inter ile şampiyonluk yaşayan Romelu Lukaku için transferde atağa kalktı. İngiliz ve İspanyol basını, Belçikalı forvet ile ilgili Chelsea'nin planını yazdı. Detaylar haberde...

Chelsea, Lukaku'yu transfer etmek istiyor

İspanya'dan Mundo Deportivo'ya göre; Chelsea, eski forvet oyuncusu Lukaku'yu yaz döneminde kulübe geri getirmeyi planlıyor. Maviler, geçen yaz Alman ekibi Leipzig'den 54 milyon sterlin gibi bir bedelle transfer edilen Timo Werner'den memnun kalmadı.

Werner hayal kırıklığı yarattı

Werner, Londra ekibinde 32 Premier Lig maçında 6 gol atabildi ve tam anlamıyla bir hayal kırıklığı oldu. Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, transferi gerçekleştirecek ekibe Lukaku için yeşil ışık yaktı.

Lukaku performansıyla dikkatleri çekiyor

Ada basınında yer alan haberlerde de son 2 yılını Inter'de geçiren ve 92 maçta 61 gol atan Lukaku'nun transferi için Chelsea'nin istekli olduğunu yazdı. Lukaku, bu sezon 33 maçta 21 gol attı.

"Haaland imkânsız bir rüya"

Bu arada İngiliz basını, Borussia Dortmund'da oynayan Erling Haaland'ın Chelsea'ye transferinin imkânsız bir rüya olduğunu ve Abramovich'in de böyle düşündüğünü yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler