"Roma'ya alıştım, sadece bir gole ihtiyacım var"

07.11.2017 - 17:49 | Son Güncellenme: 07.11.2017 - 17:49

"Roma'ya alıştım, sadece bir gole ihtiyacım var"

AJANSSPOR - Roma forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a konuştu ve İtalya günleri hakkında açıklamada bulundu.

Cengiz'in sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Oraya gittiğimde ilk başlarda acayip zorlanmıştım ama son dönemlerde alışmaya başladım yavaş yavaş. Sadece tek bir gole ihtiyacım var. İlk golü atmak her zaman zordur ancak bunu attığım zaman her şeyin üstesinden geleceğimi düşünüyorum.

Keyfim yerinde, Roma'ya çok alıştım. Maçlarda süre alıyorum, çok daha iyi olabilirim. Çalışıyorum, idmanlarda ekstralarımı yapıyorum. Her şeyin kendi açımdan daha da iyi olacağına inanıyorum.

Milli takımda şu anda tamamen genç bir kadro var, farklı oyuncular var. Umarım iki maçı da en iyi şekilde atlatıp kazanırız. Çünkü önemli maçlar bunlar 2020 için, 2022 için. İnşallah bu maçları kazanacağız. Takımın genç oyunculardan kurulu olması güzel bir şey. Bence her yerde genç oyunculara önem verilmesi lazım. Bence bunun en büyük örneği Altınordu. Ben de Altınordu'da 17 yaşımda oynuyordum. Çağlar (Söyüncü) ile ikimiz oynuyorduk. Şu anda Altınordu'da oynayan genç oyuncular var; 2-3 tane. Daha fazla da olabilir tabii. Umarım Türkiye'den çok daha iyi genç oyuncular çıkar, Avrupa'ya giderek ülkemizi gururlandırırlar.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTWERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler