Cristiano Ronaldo Dünyaları Daybetti!

25.04.2023 - 14:50 | Son Güncellenme: 25.04.2023 - 15:26

Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Nassr forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo için işler yolunda gitmiyor. İşte haber ile ilgili detaylar.

Cristiano Ronaldo Dünyaları Daybetti!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Suudi Arabistan Şampiyonlar Kupası yarı final mücadelesinde Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, dün sahasında karşılaştığı Al Wahda'ya 1-0 mağlup oldu ve elendi.

Al Wahda'ya turu getiten golü 23. dakikada Jean-David Beaguel kaydetti. Ayrıca deplasman ekibinde Abdullah Al-Hafith karşılaşmanın 53. dakikadasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Ronaldo kaybetmeye devam ediyor

Dünya Kupası şampiyonluğu hedefini elde edemeyince yıllık 200 milyon Euro ücret karşlığında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, kupaları tek tek kaybetti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı!
Habere Git

Al Nassr tüm kupalardan elendi

Portekizli yıldızın formasını giydiği Al Nassr kulübü sırasıyla Suudi Süper Kupası, Suudi Kral Kupası ve Riyad Süper Kupası'ndan elendi. Ayrıca Suudi Arabistan Pro Ligi’nde de liderliği Al Ittihad takımına kaptırdı.

Ronaldo'nun Al Nassr performansı

1 Ocak 2023 tarihinde Al Nassr ile 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo, çıktığı 14 karşılaşmada 11 gol ve 2 asist kaydetti. 

Öte yandan ligde ikinci sırada yer alan Al Nassr kulübü, 28 Nisan Cumartesi günü saat 21.30'da Al Raed ile sahasında karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Sivasspor-Fenerbahçe maçlarının biletleri satışa çıktı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler