Ronaldo herkesi şaşırttı. 5. kez baba oluyor!

10.03.2021 - 17:22 | Son Güncellenme: 10.03.2021 - 17:28

Dünya futbolunun efsane golcülerinden Brezilyalı Ronaldo, sosyal medyadan yeni çocuğunun doğacağı müjdesini paylaştı. 44 yaşındaki eski futbolcunun daha önce geçirdiği bir ameliyattan dolayı baba olamayacağı açıklanmıştı. İşte detaylar…

Ronaldo herkesi şaşırttı. 5. kez baba oluyor!

AJANSSPOR-HABER

Futbolun gelmiş geçmiş en büyük golcüleri arasında gösterilen Ronaldo Nazario, verdiği bir haberle hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. Halen 4 çocuğu bulunan Brezilyalı efsane, 5. kez baba olmaya hazırlandığını duyurdu.

İmkansızı başardı

Ronaldo 2010 yılında vasektomi yaptırmıştı. Erkeğin tohum kanallarının ameliyatla bağlanması işlemi olarak adlandırılan bu operasyonun ardından bir daha çocuk sahibi olmasının imkansız hale geldiği düşünülüyordu. 

Ancak eşi Celina Locks’un hamile olduğunu açıklamasıyla hem tıp hem de spor çevreleri şaşkınlık yaşadı. Locks, kişisel Instagram hesabından sürpriz haberi şöyle duyurdu:

"Bu anı tarif edecek kelime yok. Hayatımda yeni bir dönem başlıyor. Bu gelişme büyük bir sorumluluk da getiriyor. Geçmiş 30 yılıma baktığımda bugünün ne zaman geleceğini merak ediyordum. Ve işte şu an içimde büyük bir muttlulukla buradayım."

343 maçta 247 gol attı

Ronaldo'nun ilk eşinden 1, ikinci eşinden 2, bir de evli olmadığı ve babalık testi sonucu öğrendiği Michele Umezu'dan bir çocuğu daha bulunuyordu. Barcelona, Inter ve Real Madrid gibi dev kulüplerin formasını giyen ve özellikle 1990’lı yıllarda fıtına gibi esen Ronaldo’nun kulüp kariyerindeki 343 maçta 247 golü bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler