(YAZILI ÖZET) Al-Nassr - Al-Ahli Maç Sonucu: 4-3

22.09.2023 - 23:12 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 23:16

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Nassr bu akşam Al-Ahli’yi Cristiano Ronaldo ve Talisca’nın golleri ile 4-3 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

(YAZILI ÖZET) Al-Nassr - Al-Ahli  Maç Sonucu: 4-3

Al-Nassr bu akşam Al-Ahli ile karşılaştı. Takım, yıldız oyuncuları Ronaldo ve Talisca’nın fileleri havalandırması ile sahadan 4-3’lük üstünlükle 3 puanı alarak ayrılan taraf oldu.

Ronaldo’dan ilk dakikalarda gol

Suudi Arabistan takımı Al-Nassr’da forma terleten ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Al-Ahli karşısında ilk dakikalarda fileleri havalandırdı. Al-Nassr, Ronaldo’nun maçın 4. dakikasında kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. 

Talisca avantajı katladı

Eski Beşiktaş oyuncusu Talisca maçın ilerleyen dakikalarında gole ulaşan ikinci oyuncu oldu. Karşılaşmanın 17 dakikasında fileleri havalandıran 29 yaşındaki futbolcu Al-Nassr’ın avantajını 2-0’a getirdi. 

Kessie ile fark 1'e indi

Ronaldo ve Talisca’nın golleri ile karşılaşmada geriye düşen Al-Ahli’den Franck Kessie maçın üçüncü golünü kaydetti. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu maçın 30. dakikasında attığı gol ile karşılaşmada skoru 2-1 yaptı ve farkı 1’e indirdi.

Talisca’dan bir gol daha

Franck Kessie’nin golü Al-Ahli’nin toparlanması için yeterli olmadı. Talisca 45+6’daki golü ile ilk yarının kapanışını yaptı. Al-Nassr’a ikinci yarıya Talisca’nın 2, Ronaldo’nun ise 1 golü ile 3-1 üstün başladı.  

Mahrez’den penaltı golü

Maçın ikinci yarısında Al-Ahli oyuncusu Riyad Mahrez karşılaşmanın 50. dakikasında penaltı hakkı kazandı. Penaltı atışı ile fileleri havalandıran Mahrez ile Al-Ahli 3-2’lik skor yakaladı. 

Ronaldo’dan ikinci gol

Cristiano Ronaldo, Al-Ahli karşısındaki ikinci golünü 52. dakikada buldu. Ünlü futbolcu attığı gol ile Al-Nassr’ın maç skorunu belirledi. Al-Nassr, Al-Ahli karşısında 4-2 üstünlük kurdu. 

Albrikan’ın golü puana yetmedi

Al-Ahli’den Feras Albrikan maçın 87. dakikasında fileleri havalandırdı. 23 yaşındaki genç forvetin golü ise puan için yeterli olmadı.  4-3 Al-Nassr üstünlüğü ile biten maçın ardından Al-Ahli sahadan puansız ayrıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler