Ronaldo’nun sevgilisi Georgina'nın hayatı Netflix ekranlarında

24.12.2021 - 21:19 | Son Güncellenme: 26.12.2021 - 11:19

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodrigez'in hayatının anlatıldığı ”Soy Georgina” (Ben, Georgina) isimli belgesel Netflix'te yayınlanacak.

Ronaldo’nun sevgilisi Georgina'nın hayatı Netflix ekranlarında

Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez, geçtiğimiz yıllarda Netflix’le anlaşmasını imzaladığı belgesel programıyla izleyicilerin karşısına gelmeye hazırlanıyor. 

Netflix'te yayınlanacak

Georgina Rodriguez’in hayatı, dijital içerik platformu Netflix’te yayımlanacak. ”Soy Georgina” (Ben, Georgina) isimli altı bölümden oluşacak reality-show, 27 Ocak tarihinde vizyona girecek. 
   

Gerçekte kim olduğunu öğreneceğiz

Geçtiğimiz aylarda fragmanı yayımlanan ”Soy Georgina”, Rodriguez’in günlük yaşamını izleyiciler ile buluşturacak. Netflix, fragmanda ”Birçok kişi adımı biliyor fakat çok azı kim olduğumu biliyor” şeklinde konuşan Georgina Rodriguez’in ”Soy Georgina” isimli reality-show’unu şu cümleler ile özetledi: ”Georgina ile her gün beraber olacağız. Anneliğini, Cristiano Ronaldo ile ilişkisini, gezilerini, gerçek arkadaşlarını, isteklerini ve arzularını, iniş ve çıkışlarını birlikte keşfedeceğiz. Georgina Rodriguez’in gerçekte kim olduğunu öğreneceğiz.”
   
   

İkiz bebek bekliyorlar 

Soy Georgina, 27 Ocak tarihinde vizyona girecek. Öte yandan geçtiğimiz günlerde ikiz bebek beklediklerini açıklayan Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çiftinin üçü taşıyıcı anneden olmak üzere dört çocuğu bulunuyor. 
   

Senin için hazırladığımız haberler