Suudi Arabistan'da Evli Olmayanların Aynı Evde Yaşaması Yasak! Ronaldo Muaf Tutulacak

06.01.2023 - 12:15 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 12:31

Suudi Arabistan'dan Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo'ya müjde geldi. Ükede evli olmayanların aynı evde yaşaması yasakken, Ronaldo muaf tutulacak.

Suudi Arabistan'da Evli Olmayanların Aynı Evde Yaşaması Yasak! Ronaldo Muaf Tutulacak

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig devi Manchester United ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a tarihi bir kontrat imzalayarak transfer oldu. Dünya yıldızı, 2,5 yıllığına 500 milyon Euro'luk teklifi kabul ederek, futbol tarihinin en yüksek sözleşmesine sahip oldu.

Lisansı çıkmayabilir

Suudi Arabistan'a transfer olarak büyük ses getiren Cristiano Ronaldo, büyük bir imza töreni ile yeni takımına katıldı. Fakat Portekizli starın resmi müsabalalara çıkabilmesi için önünde engel oluştu. Al Nassr'ın yabancı kontenjanının dolu olması Ronaldo'nun lisansının henüz çıkarılamamasına neden oldu.

Al Nassr'ın yabancı sayısı 9 oldu

Suudi Arabistan futbolunda yabancı sınırı bulunuyor. Ronaldo transferi ile yabancı sayısı 9'a çıkan Al Nassr, şu an için dünya yıldızına resmi müsabakalarda forma veremeyecek.

İlgini Çekebilir
Ronaldo Suudi Arabistan'da oynayamıyor! Engel kalkacak mı?
Habere Git

Al Nassr'ın kadrosunda bulunan yabancı futbolcular

  • David Ospina (Kolombiya)
  • Alvaro Gonzalez (İspanya)
  • Ghislain Konan (Fildişi Sahili)
  • Luiz Gustavo (Brezilya)
  • Anderson Talisca (Brezilya)
  • Pity Martinez (Arjantin)
  • Jaloliddin Masharipov (Özbekistan)
  • Vincent Aboubakar (Kamerun)
  • Cristiano Ronaldo (Portekiz)

Suudi Arabistan'da evli olmayanların aynı evde yaşaması yasak!

Suudi Arabistan'da Cristiano Ronaldo'nun çocuklarının annesi Georgina Rodriguez ile beraber yaşamasına engel oluşturacak bir yasa bulunuyor. Suudi hükümetinde evli olmayan çiftlerin aynı evde yaşaması yasak. Bu durum, Ronaldo'nun aile hayatını nasıl sürdüreceği konusunda merak uyandırdı.

Ronaldo muaf tutuldu

Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a gelmesi ile bu yasak gündem oldu. Çıkan haberlere göre Cristiano Ronaldo ve sevgilisi Georgina Rodriguezi yasaktan muaf tutuldu. Ronaldo, çocuklarının annesi Rodriguez ile aynı evde hayatına devam edebilecek.

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo, Al Nassr'a imza attı, taraftar çoştu!
Habere Git

"Suç yoksa görmezden geliniyor"

İspanyol basınına konuyla ilgili açıklama yapan Arap bir avukat, "Krallığın kuralları evli olmayan çiftlerin aynı evde yaşamasına izin vermiyor ancak artık bu tarz kurallar yalnızca ortada bir sorun veya suç varsa uygulanıyor. Eğer böyle bir durum yoksa görmezden geliniyor ve mutlu birlikteliği olan insanlara zulmedilmiyor" ifadelerini kullandı.

Ronaldo'nun bu sezonki performansı

Bu sezon Manchester United forması ile 10 Premier Lig, 6 da UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam 16 resmi müsabakada forma giyen Cristiano Ronaldo, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. Portekizli, 3 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler