Cristiano Ronaldo'ya polisten uyarı geldi

18.08.2022 - 11:18 | Son Güncellenme: 18.08.2022 - 11:29

Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz sezon bir Everton taraftarının elindeki telefona vurarak kırılmasına neden olduğu olay nedeniyle polis tarafından uyarıldı.

Cristiano Ronaldo'ya polisten uyarı geldi

Geçtiğimiz sezon Manchester United'ın deplasmanda Everton'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın son düdüğünün ardından Cristiano Ronaldo, soyunma odasına giderken kendisini cep telefonuyla görüntüleyen Everton taraftarının elindeki telefona sertçe vurarak düşüp kırılmasına neden olmuştu.

Polis uyarı yaptı

Olay sonrası soruşturma başlatan Merseyside polisinden yapılan son açıklamada; "9 Nisan Cumartesi günü Everton ile Manchester United maçıyla alakalı iddia bize ulaştı. 37 yaşındaki bir adam saldırı iddiasıyla sorguya çekildi. Konu koşullu uyarı olarak ele alındı ve an itibariyle konu kapandı." denildi. 

Ronaldo özür dilemişti

Olayın ardından Ronaldo'nun telefonunu kırdığı Everton taraftarının 14 yaşındaki otizmli Jake Harding'in olduğu ortaya çıkmıştı.

Cristiano Ronaldo, maçtan saatler sonra sosyal medyadan bir özür açıklaması yapmış ve telefonunu kırdığı taraftarı Old Trafford'da maç izlemeye davet etmişti. Portekizli yıldız açıklamasında, "Zor anlarda duygularla başa çıkmak asla kolay değil. Özür dilerim. Sportmenlik ve fair-play göstergesi olarak, bu taraftarı Old Trafford'daki bir maçımızı izlemeye davet ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler