Cristiano Ronaldo İlk Maçında Tepki Aldı! Georgina Rodriguez'in Gölgesinde Kaldı

23.01.2023 - 12:32 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 13:05

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Al Nassr formasıyla Suudi Arabistan'daki ilk resmi karşılaşmasına Al Ittifaq'a karşı oynadı. Ronaldo'nun performansı tepki çekti. Detaylar...

Cristiano Ronaldo İlk Maçında Tepki Aldı! Georgina Rodriguez'in Gölgesinde Kaldı

AJANSSPOR HABER

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr' transfer olduktan sonra ligde ilk resmi maçını Al Ittifaq karşısında çıktı. Al Nassr karşılaşmadan galip ayrılırken dünya basını ilk maçı gündemine aldı. İşte Ronaldo hakkında yazılanlar...

Talisca attı, galibiyet geldi

Al Nassr, Talisca'nın golüyle Mrsool Park'ta Al Ittifaq'ı 1-0 mağlup ederken Ronaldo, yeni kulübüyle ilk resmi maçıma da çıkmış oldu. Dünya yıldıız birkaç pozisyon bulmasına rağmen gol atamadı. Yavaş tempoyla oynanan oyuna ayak uyduramayan yıldız oyuncu  Avrupa basının da yerden yere vuruldu.

Dail Mail: Ronaldo cezasını bitirdi ve ilk maçına çıktı

Fanatik'in derlediği habere göre, İngiltere'den Daily Mail, Cristiano Ronaldo'nun Manchester United forması giydiği dönemde Everton taraftarına yaptığı saldırıdan sonra aldığı iki maçlık cezasının bittiğini ve Suudi Arabistan'da ilk resmi maçına çıktığını okuyucularına aktardı.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'nun galasında Talisca parladı
Habere Git

AS: Ronaldo'nun soğuk başlangıcı

İspanya basınından AS, Ronaldo'nun ilk maçını manşetlere taşıdı. As gazetesi manşet başlığını ise  "Ronaldo'dan soğuk başlangıç" okuyucularına duyurdu. Haberin detaylarında ''Haaland, Salah ve Odegaard gibi yıldızlarla aynı ligde oynayan Ronaldo, Al Nassr'ın kaptanı olarak dolu Mrsool Park'ın çimlerine çıktı. '' ifadeleri yer aldı.

The Sun: Ronaldo hedeften uzak

İngiltere basını dünya yıldızının ilk maçını manşetlere taşımaya devam etti. En çok okunan gazeteler arasında yer alan The Sun ise yıldız oyuncunun performansını eleştirdi. Haberin içinde ayrıldığı Manchester United'ını Premier Lig'de zirvesine doğru giderken Ronaldo'nun Suudi Arabistan ligine kadar düştüğüne yer verdi.

Mundo Deportivo: İlk maçında gol atamadı

İspanya'dan Mundo Deportvio da Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'daki ilk maç performansını eleştirdi. Mundo Deportivo'da yer alan haberde " 37 yaşındaki Portekizli yıldız, Al Nassr ile çıktığı ilk maçında kaptanlık bandını takmıştı. İlk maçında performans olarak iyi gözükmeyen Ronaldo, gol atamadı'' ifadelerine yer verdi.

Bild: Ronaldo, Georgina'nın bile gölgesinde kaldı

Suudi Arabistan Ligi'nde ilk maçına çıkan Ronaldo'yu en sert eleştiren ise Almanya'nın Bild gazetesi oldu. Bild, manşetlerine Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'in gerisinde kaldığını duyurdu. Haberde  "Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen "Joy Award 2023"te lacivert bir gece elbisesi giyen Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez dikkatleri üzerine çekti. Cristiano Ronaldo'nun yeni kulübü Al Nassr için ilk kez sahaya çıktığı maçı bile gölgede bıraktı." denildi.

Senin için hazırladığımız haberler