Manchester United "Cristiano Ronaldo Chelsea maçı kadrosunda yok"

20.10.2022 - 19:55 | Son Güncellenme: 21.10.2022 - 16:08

Manchester United son olarak Tottenham maçı bitimini beklemeden sahayı terk eden Cristiano Ronaldo'nun Chelsea maçı kadrosunda yer almayacağını açıkladı.

Manchester United "Cristiano Ronaldo Chelsea maçı kadrosunda yok"

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'da Ronaldo krizi büyüyor. Tottenham Hotspur'u 2-0 mağlup eden Manu'da direkt olarak soyunma odasına gitmesi kulübü kızdırdı. 

Cristiano Ronaldo Chelsea maçında yok

Manchester United yaptığı açıklamada "Cristiano Ronaldo, Cumartesi günü Chelsea ile oynayacağımız maçın kadrosunda yer almayacak. Onun haricinde tüm takım; konsantre biçimde bir sonraki maçımıza hazırlanmaya devam edecek." ifadeleri kullanıldı. 

İlgini Çekebilir
Fred ve Bruno Fernandes Kırmızı Şeytanları coşturdu!
Habere Git

Onunla yarın ilgileneceğim

Tottenham maçına yedek kulübesinde başlayan Ronaldo maçın 90. dakikası oynanırken yedek kulübesinden çıktı. Ronaldo, hakemin son düdüğünü çalmasını beklemeden soyunma gitti. United Menajeri Erik ten Hag bu tepkinin ardından "Onunla yarın ilgileneceğim. Şu anda galibiyeti kutluyoruz." demişti. 

 

Cristiano Ronaldo'dan açıklamalar

Kadro dışı kalmasının ardından açıklamalar yapan Cristiano Ronaldo "Kariyerim boyunca her zaman yaptığım gibi, meslektaşlarıma, rakiplerime ve antrenörlerime karşı saygılı bir şekilde yaşamaya ve oynamaya çalışıyorum. Bu hiç değişmedi. Ben de değişmedim. Son 20 yıldır elit futbol oynayan aynı kişi ve aynı profesyonelim. Saygı, karar verme sürecimde her zaman çok önemli bir rol oynadı."

Yakında yine birlikte olacağız

Ronaldo "Çok genç yaşta başladım, daha deneyimli oyuncuları örnek almak benim için her zaman çok önemliydi. Bu nedenle daha sonra temsil ettiğim tüm takımlarda yetişen gençlere her zaman kendim örnek olmaya çalıştım. Ne yazık ki bu her zaman mümkün olmuyor ve bazen anın sıcaklığı bizi en iyi şekilde etkiliyor. Şu anda Carrington'da sıkı çalışmaya devam etmem, takım arkadaşlarımı desteklemem ve her maçta her şeye hazır olmam gerektiğini hissediyorum. Baskıya boyun eğmek bir seçenek değil. Hiçbir zaman da olmadı. Burası Manchester United ve birlik olmalıyız. Yakında yine birlikte olacağız."

U21 takımıyla antrenmanlara çıkacak

İngiliz Manchester Evening News gazetesinin haberine göre Manchester United tarafından kadro dışı bırakılan Cristiano Ronaldo, çalışmalarına Manchester ekibinin U21 takımıyla devam edecek. İngiliz The Sun gazetesinin yaptığı habere göre Portekizli yıldız bu sabah erken saatlerde U21 takımıyla birlikte çalışmak için Manchester ekibinin tesislerine ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler