Ronaldo'yu Yedek Bırakan Fernando Santos Gidiyor, Jorge Jesus Gelebilir

15.12.2022 - 08:05 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 09:21

Dünya Kupası'nda Cristiano Ronaldo'yu yedek bırakan Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos ile yollar ayrılıyor. Fenerbahçeli Jorge Jesus adaylar arasında.

Ronaldo'yu Yedek Bırakan Fernando Santos Gidiyor, Jorge Jesus Gelebilir

Fenerbahçe'yi Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde zirveye taşıyan Jorge Jesus dikkat çekmeye devam ediyor. Tecrübeli teknik direktörün adı geçtiğimiz günlerde Brezilya Milli Takımı ile anılmıştı. Bu iddialar sıcaklığını korurken yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Santos gidiyor, Jesus yeni hoca adayı

Portekizli A Bola gazetesinde yer alan habere göre Cristiano Ronaldo'yu yedek bıraktığı 2022 Dünya Kupası yarı finalinde Fas'a kaybederek elenen Portekiz Milli Takımı'nda teknik direktör Fernando Santos ile yollar ayrılıyor. Portekiz Futbol Federasyonu'nun yeni teknik adam adayları arasında Jorge Jesus da bulunuyor.

Portekiz Milli Takımı'nda yeni hoca adayları

  • Jorge Jesus (Fenerbahçe)
  • Jose Mourinho (Roma)
  • Bruno Lage (Boşta)
  • Rui Jorge (Portekiz U-21)
İlgini Çekebilir
Jesus, Brezilya iddialarına son noktayı koydu!
Habere Git

Brezilya iddialarına nokta koydu

Jorge Jesus, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceğine yönelik çıkan haberlerin doğru olmadığını duyurmuştu. Habertürk'te yer alan habere göre Jesus, "Başladığım işi yarım bırakmayı sevmem. Bir yere gittiğim yok. Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya odaklandım" dedi.

Jesus'u getiren Emre Can canlı yayında konuştu

Dünya Kupası'na çeyrek finalde Hırvatistan'a penaltılarla geçilerek veda eden Brezilya'da teknik direktör Tite ile yollar ayrıldı. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'nin başarılı teknik adamı Jorge Jesus iddiaları konuşulmaya başladı. Jesus'un Türkiye'ye gelmesinde büyük pay sahibi olan yönetici Emre Can da bu iddialar hakkında Radyospor'da yayınlanan Muhabir Masası programına bağlanarak açıklama yaptı.

"Gelen hiçbir teklif yok"

Brezilya Milli Takımı'ndan Jorge Jesus için gelen bir teklif olmadığını açıklayan Emre Can, "Antalya'dan döndükten sonra beraber yemek yedik. Ben de bu soruyu sordum. Gelen hiçbir teklif yok. Yazılı veya sözlü hiçbir şey yok." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Jesus'u Türkiye'ye getiren Emre Can'dan Brezilya iddialarına son nokta!
Habere Git

"Jesus'un yıl sonuna kadar mukavelesi var"

Portekizli teknik adamın yıl sonuna kadar Fenerbahçe ile sözleşmesinin olduğunu hatırlatan Emre Can, "Jesus'un yıl sonuna kadar mukavelesi var ve bu mukavele süresince bozacağını zannetmiyorum. Üzüldüğüm nokta şu Fenerbahçe şu an çok iyi giderken ve seyirci bu kadar mutluyken bu tür dedikodular çıkıyor. Bunlar biraz da abuk sabuk dedikodular. Dış mihraklar bu. Çünkü böyle bir şey olsa zaten herkes duyardı." dedi.

"Birinci ağız Ali Koç belki söylemiyor"

Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı'ndan herhangi bir teklif almadığını tekrar vurgulayan Emre Can, "Birinci ağız Ali Koç belki söylemiyor. Çünkü öyle bir şey yok. Olmayan bir şeyin üzerine, 'gidiyor, gitmiyor' denilmez ki... Brezilya Milli Takımı'nın başına da şimdiye kadar hiçbir yabancı hoca gelmedi. Fenerbahçeliler rahat olsun." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler