Rosier: ''Aboubakar, bu takımın babası''

01.05.2021 - 22:45 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 22:49

Beşiktaş'ın başarılı sağ beki Valentine Rosier, Süper Lig'de farklı kazandıkları Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Rosier: ''Aboubakar, bu takımın babası''

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 39. haftasında Beşiktaş, Hatayspor’u konuk etti. Mücadele siyah-beyazlı takımın 7-0’lık galibiyetiyle tamamlandı.

 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı futbolcu Valentin Rosier, ''Takım halinde iyi işler çıkardık. Şampiyonluğa, kupaya, zafere doğru çok önemli bir adım attık'' dedi.

'Takımda çok iyi arkadaşlıklar oturdu'

Bu maça dinç bir şekilde çıktığının altını çizen futbolcu, sakatlığı nedeniyle foram giyemeyen Aboubakar'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti:

 

''Son maçta oynayamadığım için üzgündüm. Fiziksek olarak dinlenme fırsatı buldum ve bana yaradı. Dinç bir şekilde bu maça çıktım. Takıma bu sezon katıldım, bu sezon çok iyi arkadaşlık oluşturduk. Kevin ile birlikte bir birimizi iyi anlıyoruz. Aboubakar, bu takımım babası. Sürekli olarak bize tavsiyeler veriyor. O gerçekten takım içindeki babalardan birisi''

'Larin'i ayrı yere koymak lazım'

Takım içerisindeki güçlü iletişimin skorlara yansıdığını söyleyen Rosier, ''Takımın tamamında çok iyi bir iletişim var. Bu pozitif atmosfer sonuçlara yansıyor. Herkes çok iyi oynadı. Ancak Larin'i ayrı yere koymak lazım. 4 gol attı, hücum oyuncusu 4 gol atmışsa maçın oyuncusu odur ama izleyenler bana oy vermek isterse 'hayır' demem'' diyerek sözlerini noktaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler