Trabzonspor-Beşiktaş maçının son anlarında Bakasetas ve Rosier birbirine girdi

17.09.2023 - 22:53 | Son Güncellenme: 17.09.2023 - 23:46

Süper Lig'de Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ettiği maçın uzatma bölümünde Anastasios Bakasetas ve Valentin Rosier birbirlerinin boğazına sarıldı.

Trabzonspor-Beşiktaş maçının son anlarında Bakasetas ve Rosier birbirine girdi

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor'un Papara Park'ta Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ettiği maç gergin anlara sahne oldu. Maçın son bölümünde Beşiktaşlı Valetin Rosier ve Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas birbirine girdi.

Boğazlarına sarıldılar

Karşılaşmada dakikalar 90+2'yi gösterirken Anastasios Bakasetas ve Valentin Rosier arasında bir elektiriklenme yaşandı ve ikili birbirlerinin boğazlarına sarıldı. Diğer futbolcuların da müdahil olduğu olay kısa süre sonra yatışrırıldı. İki oyuncu da sarı kart gördü.

Trabzonspor'dan açıklama geldi

Boğazında kesik izleri oluşan Bakasetas'ın fotoğrafını paylaşan Trabzonspor, fotoğrafın açıklamasında "Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmada rakip takımın profesyonel futbolcusu Valentin Rosier'in futbolcumuz Anastasios Bakasetas'a karşı yapmış olduğu müdahale sonrası futbolcumuzun boğazında oluşan çizik ve kanama fotoğrafı ektedir." ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Blejica, Güneş'i batırdı, seriyi bitirdi
Habere Git

Colley'in hareketi tepki çekti

Karşılaşmanın 58. dakikasında Beşiktaş'ın kullandığı duran topta Gambiyalı stoper Omar Colley'in Trabzonsporlu Eren Elmalı'nın boğazına sarıldığı görüntüler dikkat çekti. 30 yaşındaki savunmacının gol attığı pozisyon bu hareket sonrası hakem tarafından geçersiz sayıldı.

Maç sonu açıkladı

Maçın sonunda yayıncı kuruluşa ropörtaj veren Yunan yıldız Bakasetas, boynundaki kesik izlerinin Valentin Rosier ile girdiği pozisyonda oluştuğunu açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler