Rosier Beşiktaş’ta kalacak mı? Maç sonu sıcağı sıcağına…

18.05.2021 - 22:55 | Son Güncellenme: 19.05.2021 - 00:48

Süper Lig şampiyonluğundan sonra Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazanan Beşiktaş’ta Valentin Rosier ve Vincent Aboubakar duygularını paylaştı.

 Rosier Beşiktaş’ta kalacak mı? Maç sonu sıcağı sıcağına…

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor’u 2-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş’ta futbolcular maç sonu açıklamalarda bulundu. 

'Emeğimizin karşılığını çifte kupayla aldık'

Valentin Rosier, "Gerçekten inanılmaz bir duygu. Bütün sezon büyük bir emek verdik ve karşılığını çifte kupayla aldık. Gol attım, Rachid güzel pas verdi. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Buraya gelen gelemeyen herkese minnettarız. Yarın bunu kutlayacağız” diye konuştu.

Rosier: Menajerim kulüple görüşecek

Sezon başında Sporting Lizbon’dan kiralanan Fransız sağ bek takımda kalıp kalmayacağı sorusuna ise, “Taraftarlarımızı çok seviyorum. En büyük motivasyon kaynağımız onlar oldu ve sonuna kadar burada olmayı hak ettiler. Geleceğimle ilgili şu anda bir şey söylemek istemiyorum. Vakti zamanı geldiğinde menajerlerim kulüple görüşecektir" yorumunda bulundu.

Aboubakar: Bu kadar sakatlıktan sonra muazzam

Sakatlığı nedeniyle maçı tribünden izleyen Vincent Aboubakar da maç sonu sahaya indi ve arkadaşlarının sevincine ortak oldu. Golcü futbolcu, “Bu kadar sakatlık yaşadığımız sezonu böyle bitirmek muazzam. Karşılığını aldık. Takım arkadaşlarım adına çok mutluyum, taraftarlar adına mutluyum. Muazzam” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler