Transfer | Beşiktaş'tan ayrılan Valentin Rosier'in yeni takımı belli oldu

04.07.2024 - 18:33 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 18:43

Beşiktaş'ın gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Valentin Rosier, İspanyol takım Leganes ile anlaştı. Fransız sağ bek, sağlık kontrollerinden geçmek için gitti.

Transfer | Beşiktaş'tan ayrılan Valentin Rosier'in yeni takımı belli oldu

Trendyol Süper Lig'de gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş'ta bir ayrılık gündeme geldi. Siyah-Beyazlılar'ın kadro planlamasında düşünmediği Valentin Rosier'in yeni adresi belli oldu.

Rosier Leganes ile anlaştı

TRT Spor'da yer alan habere göre Valentin Rosier, geçen sezon İspanya 2. Ligi'ni şampiyon tamamlayarak La Liga'ya yükselmeyi başaran Leganes ile anlaşma sağladı.

Sağlık kontrolleri için İspanya'ya gitti

Rosier'in bu sabah sağlık kontrolleri için İspanya’ya gittiği belirtildi. Fransız sağ bek, bonservisiyle birlikte Leganes'e imza atacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta yerli orta saha hedefi Cem Çelik
Habere Git

Beşiktaş'ta kadro dışı kalmıştı

Sporting'den Temmuz 2022'de Beşiktaş'a transfer olan Valentin Rosier, Siyah-Beyazlı kulüpte gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Fakat geçen sezon çizdiği grafik ve takım içindeki uyumsuzluğu ile kadro dışı kaldı. Beşiktaş, Rosier'i sezon ortasında Nice'e kiraladı. Kiralık sözleşmesinin bitmesiyle Kara Kartal'a dönen 27 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş'ın kadro planlamasının içinde yer almadı.

Rosier'in 2023/24 sezonu performansı

2022/23 sezonunda Beşiktaş ve Nice formalarıyla toplam 24 maça çıkan Rosier, 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. 1687 dakika sahada kalan sağ bek, 6 mücadelede sarı kart, 1 maçta ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler