Rosier'de sıcak gelişme! Beşiktaş'ın sözleşme planı ortaya çıktı...

06.07.2021 - 10:59 | Son Güncellenme: 06.07.2021 - 11:01

Çifte kupalı Beşiktaş'ta Valentin Rosier transferinde yeni gelişmeler yaşandı. Rosier Beşiktaş'ta kalacak mı? Transfer planı ve son gelişmeler...

Rosier'de sıcak gelişme! Beşiktaş'ın sözleşme planı ortaya çıktı...

AJANSSPOR-HABER 

Geride bıraktığımız sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta forma giyen Valentin Rosier'in geleceği merak konusu oldu. Siyah-beyazlı futbolcu yeni sezonda takımda kalacak mı? Gelişmeler ve detaylar haberde... 

Transfere bitti gözüyle bakılıyor

Milliyet'te yer alan habere göre; Rosier’le daha önce her konuda anlaşan ve Sporting Lizbon’la yürütülen bonservis pazarlığında belli bir noktaya gelen siyah-beyazlılar, bu transfere artık ‘bitti’ gözüyle bakıyor.

Beşiktaş'ta kalmak istiyor

Sporting Lizbon’la 2024’e kadar sözleşmesi bulunan Rosier geçtiğimiz günlerde gönüllü olarak devreye girmiş ve Beşiktaş’ta kalmak istediğini kulübüne bildirmişti.

3 yıllık anlaşma

Yetenekli oyuncunun bu hamlesiyle eli güçlenen siyah-beyazlıların, Portekiz ekibiyle anlaşmaya çok yaklaştığı öğrenildi. Kulüplerin aradaki son pürüzleri gidermesi halinde Rosier resmen Beşiktaş’ın oyuncusu olacak ve 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak.

Geçen sezonki performansı 

Beşiktaş'ta geçen sezon Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 37 maçta ilk 11'de forma giyen Valentin Rosier, 3 gol atıp 6 da asist yaptı. Futbolcu, Beşiktaş öncesinde kariyerinde gol atamamış ve siyah-beyazlılarda kariyer rekorunu kırmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler