Rosier'den flaş paylaşım! Fenerbahçe...

20.05.2021 - 18:33 | Son Güncellenme: 21.05.2021 - 01:03

Beşiktaş'ta Valentin Rosier'in Fenerbahçe'ye transfer olabileceği iddia edilmişti. Rosier, Fenerbahçe transfer iddialarına bir paylaşımla yanıt verdi.

Rosier'den flaş paylaşım! Fenerbahçe...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta bu sezonu kiralık geçiren ve performansıyla takdir toplayan Valentin Rosier'in gelecek sezon Fenerbahçe'ye transfer olabileceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. 

Rosier'den paylaşım: ''Kartallar kartallarla uçar''

Sosyal medyada bir haber sayfası, Rosier'e "photoshop" ile Fenerbahçe forması giydirerek, sarı-lacivertlilerin bu sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve iyi bir performans sergileyen futbolcuya talip olacağı iddiasını gündeme getirdi. 

 

 

Söz konusu paylaşımı alıntılayan 24 yaşındaki sağ bek, "Kartallar kartallarla uçar." ifadelerini kullanarak kartal emojisi ve siyah-beyazlı renkleri paylaştı.

Rosier'den açıklama: Beşiktaş'ta kalacak mı?

Geride kalan sezonda Beşiktaş ile Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğunu kazanan Rosier, kupa finalinde galip geldikleri Antalyaspor maçından sonra takımda kalıp kalmayacağı sorusuna, ''Taraftarlarımızı çok seviyorum. En büyük motivasyon kaynağımız onlar oldu ve sonuna kadar burada olmayı hak ettiler. Geleceğimle ilgili şu anda bir şey söylemek istemiyorum. Vakti zamanı geldiğinde menajerlerim kulüple görüşecektir'' cevabını vermişti. 

Rosier'in bu sezon Beşiktaş'taki performansı

Bu sezon, Beşiktaş formasını 37 kez sırtına geçiren Valentin Rosier, bu müsabakalarda 3 gol, 7 asist yaparak; takımının 10 golüne doğrudan katkı sağlamıştı.

Menajeri konuştu: Rosier kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor

Kariyerinin ilk golünü Beşiktaş'ta atma fırsatına erişen oyuncu, bundan sonraki süreçte Avrupa'da oynamak istiyor. Rosier'in menajeri Stephane Canard, futbolcunun Avrupa'nın 5 iyi liginden birinde oynamak istediğini söyleyerek; transfer tartışmalarını sona erdirdi. 

İlgini Çekebilir
Rosier kararını verdi! "Beşiktaş ve Türkiye'ye veda..."
Habere Git

Rusya'dan gelen teklifleri değerlendirmeyeceğini belirten Canard, "Dinamo Moskova'ya büyük saygımız var ancak Rusya'ya gitmeyi düşünmüyoruz. Valentin Rosier, öncelikle Avrupa'nın 5 büyük liginden teklifleri düşünmek istiyor, önceliğimiz Avrupa'nın 5 büyük ligi." ifadelerini kullandı. 
 

Senin için hazırladığımız haberler