Rus kulüpleri, Abdülkerim Bardakcı Transferi İçin Kesenin Ağzını Açtı

20.10.2023 - 08:43 | Son Güncellenme: 20.10.2023 - 08:53

Rus kulüpleri, Galatasaray'ın ve A Milli Takımı'nın başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakcı için devre arası transfer döneminde sarı kırmızılıların kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Rus kulüpleri, Abdülkerim Bardakcı Transferi İçin Kesenin Ağzını Açtı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın sezon başında Konyaspor'dan 2.8 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Abdülkerim Bardakcı performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Galatasaray'daki yükselen performansını A Milli Takım'a da yansıtan başarılı stoperin, Rus kulüplerinin transfer radarından olduğu öğrenildi.

Abdülkerim Bardakcı'ya transfer kancası

Yaz döneminde gelen tekliflerin reddedildiği Abdülkerim Bardakcı için Zenit, CSKA Moskova ve Lokomotiv Moskova'nın temsilci göndereceği iddia ediliyor.

Ruslar tekrardan devrede

Yaz döneminde de Milli futbolcuya teklif yapan Ruslara Galatasaray cephesinden “Hayır” yanıtı gelmişti. Ancak Abdülkerim’in istikrarlı performansı sonrası, Ruslar tekrar devreye girmiş durumda.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Okan Buruk'un sözleşmesi uzatıldı
Habere Git

Kesenin ağzını açacaklar

Galatasaray Yönetimi, başarılı savunmacıyı devre arasında bırakmaya kesinlikle sıcak bakmıyor. Hürriyet'in haberine göre Rus kulüplerinin, bu transferi gerçekleştirmek adına kesenin ağzını açmaya hazırlandıkları öğrenildi.

Abdülkerim Bardakcı'nın güncel piyasa değeri

28 yaşındaki savunmacının 2025 yılına kadar takımıyla sözleşmesi bulunmakta. Abdülkerim Bardakcı'nın transfermartk verilerine göre güncel piyasa değeri 7.5 milyon Euro gözükmekte.

Bardakcı, Montella'nın da gözüne girdi

28 yaşındaki stoper şimdi de A Milli Takım'daki formaya ambargo koymaya kararlı.

Ay Yıldızlı takımdaki Çağlar - Merih tandemini, Fenerbahçe'deki mevkidaşı Samet ile birlikte aratmayan, hatta daha da geliştiren Abdülkerim, EURO 2024'te de sol stoperdeki yerini hiç kimseye kaptırmak istemiyor.

Sarı-Kırmızılı oyuncunun Milli performansına hem Montella'dan hem de Okan Buruk'tan tam not geldi.

Abdülkerim Bardakcı'nın performansı

Hem Nelsson hem de Sanchez'le iyi bir ikili oluşturan Abdülkerim Bardakcı, Süper Lig'de bu sezon en fazla ikili mücadele kazanan (92) stoper durumunda... Abdülkerim'i Emirhan Topçu (Rize/87) takip ediyor.

Bu sezon sarı kırmızılı formayla toplam 16 maça çıkan Abdülkerim Bardakcı, 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler