Russell Westbrook bir günde iki takım değiştirdi: İşte son adresi NBA

18.07.2024 - 23:11 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 23:27

NBA'de Los Angeles Clippers'ın formasını giyen 35 yaşındaki Amerikalı basketbol yıldızı Russell Westbrook, takaslandı. İşte Westbrook'un yeni adresi...

Russell Westbrook bir günde iki takım değiştirdi: İşte son adresi NBA

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Amerikan basınından Adrian Wojnarowski'nin haberine göre; NBA ekiplerinden Los Angeles Clippers, Amerikalı yıldızı Russell Westbrook'u Utah Jazz'e takasladı. Ancak Westbrook'un takımı bir kez daha değiştir. Detaylar...

Los Angeles ekibinin, Westbrook karşılığında ise Utah'tan Kris Dunn'ı kadrosuna kattığı belirtildi.

Haber detayında Utah Jazz'ın, Kris Dunn karşılığında Russell Westbrook ile birlikte ikinci tur draft hakkı ve bir miktar para da aldığı kaydedildi.

Nikola Jokic'e takım arkadaşı oluyor

Russell Westbrook'un yeni takımının Utah Jazz olması beklenirken, deneyimli oyuncunun sözleşmesinin feshedileceği aktarıldı. Yıldız ismin son durağının ise Denver Nuggets olacağı yazıldı.

Russell Westbrook'un kariyeri

Russell Westbrook, profesyonel basketbol kariyerine kariyerine NBA'de Oklahoma City Thunder'da başladıktan sonra sırasıyla; Houston Rockets, Washington Wizards, Los Angeles Lakers ve son olarak Los Angeles Clippers'ın formasını giydi.

Clippers performansı

Son sezonunda Clippers ile 68 maçta parkeye çıkan Westbrook, maç başına 11.1 sayı ve 4.5 asist ortalamalarına imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler