"Rüya gibi sezonu kupayla taçlandırmak istiyoruz"

28.07.2020 - 16:34 | Son Güncellenme: 28.07.2020 - 16:34

Alanyaspor Kaptanı Efecan Karaca, Trabzonspor ile yapılacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde düşüncelerini dile getirdi.

AJANSSPOR - HABER

Efecan Karaca, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Efecan, "İki tane, finali hak eden takım karşı karşıya gelecek. İnşallah pozitif bir futbol olur. Konyaspor maçından sonra Trabzonspor'u analiz ediyoruz" dedi.

Rüya gibi bir sezon geçirdiklerini söyleyen başarılı oyuncu, "Bizim için rüya gibi bir sezon geçti. Yarın da bunu taçlandırmak istiyoruz. Analiz yaparken değerlendirmeler yapıyoruz. Etkili hücum silahları var. Önce kendi oyunumuzu oynayacağız. Rakibi de durduracağız. Trabzonspor büyük ve saygı duyulması gereken bir takım. Kupa için her şeyi yapacağız" ifadesini kullandı.

Sezonu kupayla taçlandırmak istediklerini vurgulayan Karaca, "Alanyaspor ile şampiyonluklar yaşadım. Tarihi bir maça çıkıyoruz. Taraftarlarımız bizi çok güzel uğurladı. Rüya gibi sezonu kupayla taçlandırmak istiyoruz. Bir final maçı ve bütün şehir çok heyecanlı. Final maçı olduğu için konsantrasyon aynı şekilde olacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Alanyaspor ile Trabzonspor, 29 Temmuz Çarşamba günü 21.30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

 

Senin için hazırladığımız haberler