Ronaldo'yu Transfer Eden Al Nassr, Rüya Takımın Peşinde! PSG ve Real...

01.01.2023 - 23:48 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 00:29

Cristiano Ronaldo'yu transfer eden Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, rüya takım hedefliyor. Al Nassr'ın listesinde Real Madrid ve PSG'li iki yıldız var.

Ronaldo'yu Transfer Eden Al Nassr, Rüya Takımın Peşinde! PSG ve Real...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Manchester United ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Cristiano Ronaldo'yu renklerine bağlayan Al Nassr, tüm dünyada gündem oldu. Suudi Arabistan ekibinin rüya takım kurmayı hedeflediği ve bu doğrultuda Cristiano Ronaldo'nun yanı sıra Paris Saint Germain ve Real Madrid'te forma giyen iki dünya yıldızını takıma katacağı belirtildi.

Tarihin en büyük sözleşmesi

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'na kulüpsüz olarak katılan Portekizli Cristiano Ronaldo'nun, turnuvanın ardından Al Nassr ile yaptığı görüşmeler basına sızmıştı. Suudi ekiple anlaşma sağlayan yıldız futbolcu, 2,5 yıllığına Al Nassr'a transfer oldu. Ronaldo, 2,5 yıl karşılığında Suudi takımdan 500 milyon dolar kazanacak. Bu rakam, bir oyuncu ile imzalanmış en büyük sözleşme olarak tarihe geçti.

Modric Al Nassr'ı reddetti

Ronaldo'yu astronomik bir ücret karşılığında kadrosuna katan Al Nassr, Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric'le de ilgilendi. Marca'da yer alan habere göre Modric, Suudiler'den gelen teklifi reddetti. En az 1 yıl daha La Liga devinin formasını giymek isteyen Modric, Al Nassr'ın listesinden düşmedi. Suudi Arabistan temsilcisi, Modric'i gelecek planları arasında tutuyor.

İlgini Çekebilir
Ronaldo geldi, Aboubakar gidiyor! İşte anlaşmak üzere olduğu takım...
Habere Git

2024 yazı bekleniyor

Luka Modric ile sözleşme imzalamak isteyen Al Nassr, oyuncunun Real Madrid'te kariyerine devam etmek istemesi üzerine şimdilik transferi rafa kaldırdı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hırvat orta saha, kulübü ile bir yıl daha kontrat uzatması durumunda Al Nassr, 2024 yazında tekrar devreye girecek.

Ronaldo'dan sonra PSG'li yıldız!

Luka Modric ile anlaşma sağlayamayan Al Nassr, rüya takım hedefini devam ettirdi. Ronaldo'yu transfer eden takım, Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de forma giyen bir başka dünya yıldızını radarına aldı. Suudi Arabistan takımı, PSG'nin yıldız savunmacısı Sergio Ramos ile ilgileniyor.

Sergio Ramos'u bu yaz istiyorlar

Al Nassr, Sergio Ramos'un durumunu yakından takip ediyor. Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid döneminden takım arkadaşı olan Sergio Ramos'un kapısı bu yaz çalınacak. Suudiler, 2023'ün Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan 36 yaşındaki stoper ile yaz aylarında temasa geçecek.

İlgini Çekebilir
Menajeri "Galatasaray'dan ayrılmak istiyor" dedi, İtalyanlar sıraya girdi!
Habere Git

Modric'in bu sezonki performansı

Luka Modric, bu sezon Real Madrid forması ile 19 resmi müsabakaya çıktı. 37 yaşındaki Hırvat orta saha 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. Modric 3 maçta ise sarı kart gördü.

Ramos'un bu sezonki performansı

Sergio Ramos, bu sezon Paris Saint Germain ile 21 karşılaşmada görev aldı. 36 yaşındaki tecrübeli stoper, 1 gol, 1 asist kaydetti. Sergio Ramos, 5 maçta sarı kart, 1 maçta ise direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler