S Sport ve S Sport2 şimdi Türksat Kablo TV’de yayında!

17.12.2019 - 19:44 | Son Güncellenme: 17.12.2019 - 19:44

S Sport ve S Sport2 şimdi Türksat Kablo TV’de yayında! Spor severlerin ilgiyle takip ettiği, Bundesliga, Premier Lig gibi turnuvaların yer aldığı S Sport ve S Sport 2, Türksat Kablo TV’de yayın hayatına başlıyor. S Sport artık Türksat Kablo TV'de 240. kanalda yayında.  S Sport2 ise 241. kanalda yayında. İşte detaylar...

S Sport artık Türksat Kablo TV'de!

Türksat AŞ Genel Müdürü Cenk Şen, KabloTV müşterilerine sunulan içerikleri zenginleştirme çalışmaları kapsamında sporseverler tarafından yakından takip edilen Saran Group TV kanallarının Kablo TV platformuna eklenmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, "Kaliteli içeriği ekonomik imkanlarla KabloTV müşterilerine sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Saran Gorup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ise Kablo TV ile gerçekleştirdikleri iş birliğinden büyük mutluluk duyduklarını, söz konusu iş birliği ile yayın hayatına 2,5 yıl önce başlayan S Sport’un Türkiye’deki tüm TV platformları üzerinden yayın yapar konuma geldiğini dile getirdi.

Saran, amaçlarının, tüm sporseverlere, bulundukları her yerde ulaşmak ve onlara her zaman en kaliteli spor içeriklerini sunmak olduğuna dikkati çekerek, “TV kanallarımızdaki içerikler ve daha fazlasını izleyiciyle buluşturan mobil uygulamamız S Sport Plus’ın, bir yıl önceki lansmanından bu yana hızlı bir büyüme gerçekleştirdiğini de belirtmek isterim. S Sport Plus, yılda 3 bin saatlik canlı premium spor içeriği ile dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını canlı yayın ve tekrar izle seçenekleriyle internet üzerinden sporseverlerle buluşturuyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler