Sabri Sarıoğlu, Belözoğlu'na cevap verdi: Galatasaray tarihinin en iyi kadrosu...

16.03.2024 - 20:01 | Son Güncellenme: 16.03.2024 - 20:23

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol'un Youtube kanalına konuk olan Sabri Sarıoğlu, Galatasaray tarihinin en iyi kadrosu hakkında sorulan soruya cevap verdi. Detaylar.

Sabri Sarıoğlu, Belözoğlu'na cevap verdi: Galatasaray tarihinin en iyi kadrosu...

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol'un Youtube kanalına konuk olan Sabri Sarıoğlu, Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun zamanında Galatasaray kadrosu ile ilgili "Kabul etmemiz gereken gerçekler var. Galatasaray, bu ligin çok üstünde bir takım. Oyuncu kalitesi olarak, Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir. Bu kadar yüksek seviyede bir oyuncu grubuna karşı ben oyuncu, teknik direktör olarak oynamadım" sözlerine cevap verdi.

"Galatasaray tarihinin en iyi kadrosu..."

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol'un sorusunu yanıtlayan eski milli futbolcu, Galatasaray'ın bu sezonki kadrosu hakkında "Evet iyi bir kadro ama benim için en iyi kadro Galatasaray'ın UEFA Kupası kadrosudur. Ben biraz daha başarıya bakarım, Türk futbol takımında UEFA Kupasını getiren, Süper Kupayı getiren kadro bence en iyi kadrodur. Ama Emre hocama da katılıyorum, şu anki kadroda çok kaliteli. Ben de daha önceden kaliteli isimlerle oynadım ama bu kadro daha kaliteli" yorumunu yaptı.

Emre Belözoğlu en iyi takım dedi Sergen ve Sabri'den ret geldi

18 Şubat 2024 tarihinde deplasmanda bir lig maçında Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın belki de en iyi kadrosuyla oynadıklarını dile getirmişti. Genç çalıştırıcının bu sözlerine Sabri Sarıoğlu ve Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın katılmadı.

Sergen Yalçın net konuştu

26 Şubat'ta Galatasaray'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, basın mensuplarının sorusu üzerine Emre Belözoğlu'nun Galatasaray kadrosu hakkındaki cümlelerini yorumladı. Tecrübeli çalıştırıcı yaptığı açıklamada "Ben öyle düşünmüyorum. Galatasaray çok iyi bir takım, çok iyi oyuncuları var. Ancak bugünkü oyunda karşımızda öyle bir takım yoktu. Güç dengelerini 60'a 40 gördüm. Maçın ilk yarısında çok daha iyi oynadık, pozisyon bulduk" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray maçları kazandı

Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü'nü deplasmanda Kerem Demirbay, Davinson Sanchez ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-0 mağlup eden Galatasaray, bir sonraki hafta sahasında Sergen Yalçın'lı Antalyaspor'u konuk etti. Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle müsabakayı 2-1 kazanan Galatasaray, puan kaybı yaşamadı.

Senin için hazırladığımız haberler