Sabri Sarıoğlu’ndan Sumudica’ya eleştiri: "Hocalık zor iş"

02.03.2021 - 16:02 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 16:22

Son dakika haberleri… Galatasaray’ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu, bir televizyon programında Rizespor’un Rumen teknik adamını yerden yere vurdu. 3 yıl önce futbol kariyerini sonlandırdığını açıklayan emekli oyuncu, teknik direktörlük için kulüplere yeşil ışık yaktı. İşte detaylar…

Sabri Sarıoğlu’ndan Sumudica’ya eleştiri: "Hocalık zor iş"

AJANSSPOR - HABER

15 yıl boyunca Galatasaray formasını terleten emekli futbolcu Sabri Sarıoğlu, son 1 senedir yorumculuk yapıyor. Bugün, Sivasspor - Rizespor maçını değerlendiren Sabri, Sumudica’nın açıklamalarını ele alarak, bu sözlerin futbolcularda olumsuz etkilere neden olacağını ileri sürdü. Cumartesi günü oynanıp 0-0 eşitlikle sona eren maçtan sonra, Rizespor’un antrenörü Sumudica oyuncuları için “Bu takıma Mourinho gelse yine düzeltemez.” yorumunda bulunmuştu.

“Bir Altıparmak’a bakın, bir de Sumudica’ya”

Maç sonu iki takımda puanları bölüşmesine rağmen; Sumudica'nın sonuca olumsuz yaklaştığını belirten Sabri, Gençlerbirliği antrenörü Mehmet Altıparmak'ın da benzer bir gidişatta olmasına karşın oyuncularına daha fazla güvendiğini belirtti. Sabri, "Sumudica'nın maç sonu röportajına bakın, bir de Mehmet Altıparmak'ın. Sumudica oyuncuları suçladı. Bunu tasvip etmiyorum. 'Mourinho gelse yapamaz' dersen oyuncular sana ne kadar güvenir?” dedi.

“Ben de bir hoca adayıyım”

2018 yılında Göztepe forması giydikten sonra futbol kariyerini sonlandıran Sabri Sarıoğlu, 3 yıldır herhangi bir ekipten telefon almadı. Galatasaray’ın 15 yıl boyunca formasını giyip, 357 maçta forma şansı bulan Sabri, bu günlerde futbol yorumculuğu yapıyor. Antrenörlük için tekliflere açık olduğunu açıklayan emekli futbolcu, “Hocalık zor iş. Ben de bir hoca adayıyım. Herkesi düşünmelisiniz.” ifadelerini kullandı.

Sumudica ne demişti?

Sivasspor deplasmanında 0-0 eşitlikle ayrılan Rizesporlu futbolcular, Rumen teknik direktörü yine memnun edemedi. “Yarın buraya Mourinho gelse başarılı olamaz” diyen Sumudica, Rizespor’daki kötü gidişattan yana huzursuz.

Mehmet Altıparmak ne demişti?

Gençlerbirliği antrenörü Mehmet Altıparmak, bugün oynanan Gaziantep FK deplasmanı öncesinde takımına motive olmayı sürdürdü. Gençlerbirliği'nde kaptan Zargo Toure dahil 6 sakat var. 6 önemli futbolcusundan yoksun bir şekilde Antep'e giden Altıparmak; futbolcuları için, "Ben oyunculara da söyledim. Bahanemiz yok, bir 11'imiz var. Önemli olan sahada ne yapacağımız. Bazen aramızda olmayabiliyor bazı oyuncularımız. Tüm oyuncularımıza güveniyoruz. Onun için bir takımız. Her oyuncumuzdan faydalanmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler