Sacha Boey: Bu şekilde devam etmem gerekiyor

08.12.2023 - 22:41 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 22:55

Galatasaray'ın Süper Lig'de Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı ekipten futbolcular açıklamalarda bulundu.

Sacha Boey: Bu şekilde devam etmem gerekiyor

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından Sarı-Kırmızılılardan Sacha Boey ve Kerem Demirbay açıklamalarda bulundu.

Sacha Boey: "İyi hazırlanıyorum, iyi hissediyorum"

Galatasaray'ın ilk golünü kaydeden Sacha Boey maçın ardından "Bizim için önemli bir maçtı, lider olmaya devam etmek için kazanmamız gerekiyordu. Ona göre hazırlandık ve kazandık.  İyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. İyi hazırlanıyorum. İyi hissediyorum. Bu şekilde devam etmem gerekiyor." dedi.

Kerem Demirbay: "Çok pozitif durumdayız"

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Kopenhag ile oynayacakları son maç öncesi konuşan Kerem Demirbay "Kendi performnansımı konuşmak istemiyorum. Takım olarak iyi mücadele ettik. Ancak birinci devrede 3-0 yapmamız gerekiyordu. İkinci yarıda da 2-1 iken daha erken 3-1 yapmalıydık.  Çok pozitif bir durumdayız. Her şey elimizde. Kopenhag maçına tam enerjiyle çıkıp kazanmak istiyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu: "Icardi bana, ben ona gol attırmak istiyoruz"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler