Galatasaray'da Saçını boyatan Mauro Icardi Beşiktaş derbisinde gollerini attı

05.11.2022 - 20:23 | Son Güncellenme: 05.11.2022 - 23:02

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında derbi heyecanı yaşanıyor. Galatasaray'ın Beşiktaş ile karşılaştığı takımın maçta gollerini Mauro Icardi attı. Detaylar...

Galatasaray'da Saçını boyatan Mauro Icardi Beşiktaş derbisinde gollerini attı

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor. Karşılaşmada Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü bulunurken sarı kırmızılı ekibin gollerini Mauro Icardi attı.

Saçlarını boyattı, golünü attı

Maçın 18. ve 59. dakikalarında Beşiktaş ağlarını sarsan Icardi, bugün çok konuşulacak bir harekete imza atmıştı. Mauro Icardi, zorlu karşılaşma öncesi saçlarını beyaza boyatmış ve boyalı saçlarının görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Beşiktaş'a gol atan ilk Arjantinli

Beşiktaş'a karşı takımını 1-0 öne geçiren Icardi, bu golüyle Galatasaray tarihine de geçmiş oldu. 18. dakikada yaptığı muhteşem vuruşla siyah beyazlı takımın ağlarını sarsan 29 yaşındaki golcü oyuncu, bu golüyle Galatasaray tarihinde Beşiktaş'a gol atan ilk Arjantinli futbolcu oldu.

Beşiktaş beraberliği yakaladı

18. dakikada 1-0 öne geçen Galatasaray'a Beşiktaş'tan yanıt gecikmedi. Cenk Tosun, 28. dakikada yaptığı vole vuruşuyla takımı adına beraberlik golünü attı.

Karşılaşmanın 11'leri

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre, Torreira, Oliveira, Barış Alper, Mertens, Rashica, Icardi

Beşiktaş: Mert, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Umut Meraş, Josef, Gedson, Salih, N'koudou, Cenk, Weghorst

İlgini Çekebilir
Icardi tango yapıyor, Buruk, Güneş'i batırıyor
Habere Git

124 km hızla vurdu

Golden dakikalar sonra maçın yayıncı kuruluşu Icardi'nin attığı golün analizini yayımladı. Yapılan analize göre Arjantinli oyuncu, Barış Alper Yılmaz'ın kafayla indirdiği topa 124 km hızla vurdu. Icardi bu vuruşu yaparken kaleye sadece 11 metre uzaklıktaydı.

İkinciyi kafayla attı

Mauro Icardi'nin Beşiktaş ağlarına gönderdiği 2. gol ise kafayla geldi. Sergio Oliveira'nın ortasında topla buluşan Arjantinli yıldız yaptığı şık kafa vuruşuyla Mert Günok'u mağlup etti ve takımını yeniden öne geçirdi.

Senin için hazırladığımız haberler