Sadettin Saran’dan İstanbul Emniyeti’ne halı saha!

06.03.2020 - 15:45 | Son Güncellenme: 06.03.2020 - 15:45

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, İstanbul Emniyeti’ne bir halı saha armağan etti. Açılış maçında santrayı da Sadettin Saran yaptı.

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, İstanbul Emniyeti’ne bir halı saha armağan etti. Bayrampaşa’da bulunan İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde, Koruma Şube Müdürlüğü ile Havacılık Şube Müdürlüğü açılış maçında karşı karşıya gelirken maçın başlama vuruşunu ise Sadettin Saran yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün şubeler arası futbol turnuvasının açılış maçı öncesi emniyet ekipleri Sadettin Saran ile günün anısına fotoğraf da çektirdi.

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Yazgan halı saha için Sadettin Saran’a teşekkür ederken, “Halı sahamızın yapımında yardımcı olan Sadettin Saran Bey’e İstanbul Emniyet’i ve Sayın Mustafa Çalışkan adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlk maçımızın başlama vuruşunu da Sadettin Bey yapacak. Biraz eksiklerimiz var, onları da tamamlarız. Çok güzel oldu. 2008’de geldiğimde burası çok kötüydü. Şimdi çok güzel, harika oldu. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sadettin Saran, başlama vuruşu için santraya geçti ve sahanın açılışını alkışlar eşlinde yaptı. Saran’a emniyet ekiplerinin ilgi göstermesi de dikkati çekti.

Senin için hazırladığımız haberler