Sadi Çeri: Erzurum’da kritik 3 puanı aldık

08.05.2021 - 23:52 | Son Güncellenme: 08.05.2021 - 23:55

Süper Lig'in 40. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 mağlup eden Kasımpaşa'nın teknik sorumlusu Sadi Çeri, kendileri için çok kritik bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Sadi Çeri: Erzurum’da kritik 3 puanı aldık

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de Erzurumspor'u 1-0 yenen Kasımpaşa'da teknik sorumlu Sadi Çeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Çeri, "Erzurum rakımdan dolayı zor bir deplasman. Biz de kolay geçeceğini düşünmüyorduk. Erzurumspor varını yoğunu, bütün mücadelesini bu maçta vereceği için maça baskılı başlayacağını biliyorduk” dedi.

Çeri: İlk yarı iyi değildik

İlk yarı iyi bir performans sergileyemediklerini belirten Sadi Çeri şunları söyledi: “Rakibimiz gerçekten iyi mücadele etti sahada ama ikinci yarı biz oyunu dengeledik. Topu tuttuk ve golü bulduktan sonra da oyun tamamıyla kontratağa döndü. Rakip üstümüze bütün baskısını yaptı biz de arkada boşluklar bulduk. Ne yazık ki ikinci golü bulamayınca tekrar baskı yedik."

'Kasımpaşa ligde kalmak için avantajlı' 

Kazandıkları için mutlu olduklarını da vurgulayan Çeri, "Burası zor bir deplasmandı ve bizim için kritik üç puanı aldık. Bunun için çok mutluyuz. Ligde bir üst sıraya tırmandık. Kümede kalma adına rakiplerin de puan kaybetmesiyle çok iyi bir avantaj sağladığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler