Sadi Tekelioğlu'ndan Abdülkadir Ömür tepkisi: "Yönetim yanlış yaptı"

02.03.2024 - 16:18 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 16:36

Trabzonspor eski teknik direktörlerinden, eski Altyapı Koordinatörü ve Divan Kurulu Üyesi Sadi Tekelioğlu, Hull City'ye transfer olan Abdülkadir Ömür'e tepki gösterdi.

Sadi Tekelioğlu'ndan Abdülkadir Ömür tepkisi: "Yönetim yanlış yaptı"

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor eski teknik direktörlerinden, eski Altyapı Koordinatörü ve Divan Kurulu Üyesi Sadi Tekelioğlu, bordo – mavililerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı için yapılan seçimlerde oy kullanan Tekelioğlu, KuzeyAnadolu.net Trabzonspor Muhabiri Hasan Tüncel’in sorularını yanıtladı.

"Trabzonspor’un hedefi kupa olmalı"

Trabzonspor'un performansını değerlendiren Tekelioğlu, “Trabzonspor sezon başı kötü başlamasaydı potanın içinde olabilirdi. Ama kupada hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’nin elenmesi bana göre 1 numaralı favori konumuna getirdi. Trabzonspor’un hedefi kupa olmalı. Hem ligi 3. Bitirir, hem de kupayı alırsa başarılı bir sezon geçirmiş olur” dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da divan kurulu başkanlık seçimi yarışı!
Habere Git

Abdülkadir Ömür tepkisi

Abdülkadir’in yetişmesinde katkısı olan isimlerden Tekelioğlu, oyuncunun bordo – mavililerden ayrılarak Hull City’ye gitmesiyle ilgili olarak ise, büyük tepki koydu.

Tekelioğlu, “Tepkiyi bazı kanallardan değil, top yekûn Trabzonlulardan ve Trabzon futbol camiasından tepki gömmeliydi. 12 – 11 yaşında alacaksınız. Yetiştireceksiniz. İmkan vereceksiniz, isim vereceksiniz, unvan vereceksiniz, her türlü yardımı yapacaksınız, eli ayağı düz basacak, ondan gelecek, “Ben ayrılmak istiyorum” diyecek. 

"Abdülkadir, 2,5 milyon Euro’ya bırakacak oyuncu değildir"

O “Ayrılmak istiyorum” dediğinde ne kadar suçluysa, onun ayrılma isteğine cevap veren yönetim de o kadar suçludur. Abdülkadir, 2,5 milyon Euro’ya bırakacak oyuncu değildir.

İlgini Çekebilir
Ryan Babel, Beşiktaş Galatasaray derbisinde hangi takımı destekleyeceğini açıkladı
Habere Git

"Böyle ucuza gitmesi, yolu açmış oldu"

Böyle ucuza gitmesi, yolu açmış oldu. Yani öyle bir konuma geldi ki isteyen herkes Trabzonspor’dan ayrılmak istiyorum dediği zaman hepsine aynısını yapabilecek mi? Bana göre yönetim yanlış yaptı. O para katkısı yoktur. Sonuna kadar direnmeli.

"Tabii en büyük yanlışı Abdülkadir yaptı"

Emek vereceksin, yarın altyapıdan aynı konumda gelen insanlar olursa onlara da kapıyı açacak mıyız? Tabii en büyük yanlışı Abdülkadir yaptı. Kulüpten ayrılmak isteyerek" şeklinde konuştu.

Hull City, Trabzonspor'a Abdülkadir Ömür'ün feshi için 2.5 milyon Euro ve İngiliz kulübünün Premier Lig'e çıkması durumunda ise 2.5 milyon Euro ödeyeceğini açıklamıştı.

Hull City performansı

Hull City ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalayan 24 yaşındaki yıldız oyuncu, çıktığı 4 karşılaşmada 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler