Sadık Çiftpınar Radyospor'da Fenerbahçe maçını değerlendirdi! 'Pozisyon vermedik..'

20.08.2018 - 15:16 | Son Güncellenme: 20.08.2018 - 18:16

Sadık Çiftpınar Radyospor'da Fenerbahçe maçını değerlendirdi! 'Pozisyon vermedik..'

"Slimani'nin bir kafa şutu var onun dışında pozisyon vermedik"

"Erol hoca taktik konusunda çok başarılı bir isim. Adem solda oynuyordu bu maçta Boutaib solda başladı ve böyle başladık. Hoca sonra taktik değişikliği yaptı. 4-3-3 sistemine döndük. Hemen oyuna müdahele etti hocamız"

"Fenerbahçe'nin ön tarafında etkili oyuncular var bizi zorladılar. Slimani'nin bir kafa şutu var onun dışında pozisyon vermedik. Stada gelen televizyondan bizi izleyenleri mutlu ettik. Şimdi Kayserispor maçına hazırlanıyoruz. Buradan da en yüksek puanı alabilmek istiyoruz"

"Biz maç maç düşünüyoruz. Hedefimiz geçen sezonun üstüne çıkmak. Geçen sezon aldığımız 43 puanı geçmek istiyoruz. Malatyaspor'un ikinci sezonu ve adını söz ettiren bir takım olduk"

"Slimani ilk maçı olmasına rağmen çok istekli bir görüntüsü var"

"Sahada isim olarak bulunmaları bile önemliydi. Slimani ilk maçı olmasına rağmen çok istekli bir görüntüsü var. Fiziksel olarak iyi bir oyuncu olmasına rağmen savunma arkasına koşuda yapabiliyor. Mina ile birlikte iyi bir performans gösterdik. Takım olduktan sonra bunu elde edebiliyorsunuz"

"Geçen senede iyi bir takımımız vardı şimdi orta sahaya gelen oyuncular daha farklı özelliklere sahip oyuncular. Guillerme ve Aleksic farklı oyuncular. Ofansif anlamdan farklı bir görüntü ortaya çıkıyor"

'A Milli Takım formasına her zaman talibim..'

"A Milli seviyesine henüz çıkmadım. Alt seviye takımlarında oynadım umarım hocalarımız bizi layık görürler. Ben her zaman o formaya talibim ve eksiklerimi maç oynayarak gidereceğim"

Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a Fenerbahçe maçı hakkında görüşlerini aktardı

 

Senin için hazırladığımız haberler