Sadık Çiftpınar'ın yeni takımı belli oldu!

04.01.2019 - 19:52 | Son Güncellenme: 04.01.2019 - 22:52

Sadık Çiftpınar'ın yeni takımı belli oldu!

A Spor'un haberine göre, Evkur Yeni Malatyaspor, Sadık Çiftpınar'ın transferi için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardı.

Transferin gözde futbolcularından Sadık Çiftpınar'ın yeni takımı belli oldu.

Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar için Yeni Malatyaspor'a Barış Alıcı'yı 6 aylığına kiralık; Yiğithan Güveli ise bonservisiyle verecek. Malatyaspor'a ödenecek ücret ise 750 bin Euro.

Sözleşmenin önümüzdeki günlerde imzalanması bekleniyor.

Fenerbahçe ile Sadık anlaştı

İki kulübün prensip anlaşmasına varmasının ardından Fenerbaçe ve Sadık Çiftpınar da anlaşma sağladı.

NTV Spor'un haberine göre, Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar ile 2.5 yıllık anlaşmaya vardı.

Sadık Çiftpınar'ın eşi Betül Çiftpınar'dan paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Allah'ıma şükürler olsun." ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım...

Adil Gevrek'ten resmi açıklama

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Sadık Çiftpınar'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Sezon başından bu yana gösterdiği performansla büyük kulüplerin hedefinde olan 26 yaşındaki stoper Sadık Çiftpınar'ın yeni adresi Fenerbahçe oldu. Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, oyuncunun transferi konusunda tarafların prensip anlaşmasına vardığını duyurdu. Gevrek, "Fenerbahçe Kulübü ile Sadık Çiftpınar'ın transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık. Ufak tefek şeyler var, onları halletmeye çalışıyoruz. Detayları daha sonra açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

İlk açıklamasını A Spor'a yapan Sadık, "Çok mutluyuz gerçekten, hem kendim adıma hem ailem adına. İnşallah Fenerbahçe camiasına da çok büyük katkılar sağlamak istiyorum. Çok çalışacağım, kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah gelecek hepimiz için çok iyi olur, çok teşekkürler." ifadelerini kullandı. 

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Adil Gevrek, "İki kulüp ve Sadık için hayırlı olsun. Sadık’ın 4.5 yılda bize çok katkısı oldu. İnşallah orada da başarılı olur. Her futbolcunun büyük takıma transfer olma hayali var. Böyle bir teklif geldi. Bizim de bu konuda kolaylık sağlayacağımıza dair sözümüz vardı."dedi. 

 

Yiğithan, genç bir oyuncu ve bildiğimiz bir isim diyen Gevrek, "Bonservisiyle aldık. Barış’ı da kiraladık. Prensipte anlaştık ve bunları konuştuk. Yarın bu iş resmileşmiş olur. Beşiktaş ve Fenerbahçe camiaları bizler için önemli. Hem Ali, hem Fikret Başkan ile görüştüm. Onlara da teşekkür ediyorum. Bu profesyonel bir iş ve kulübün menfaatlerini düşünmek zorundayım. Bize ve futbolcuya uygun gelen teklif Fenerbahçe’ydi." şeklinde konuştu. 

Açıklamalarına devam eden Gevrek, "Bizim transferlerimiz biraz geç oluyor. Katkı ve uyum sağlamalarını istiyoruz. Geç kalabilir ama doğru transfer yapmak istiyoruz. Önemli olan erken ve doğru transfer yapmak tabii. Gidenlerin yerine gelen isimler olacak. Aldığımız oyuncu ve bonservis bedeli nedeniyle doğru olan teklif Fenerbahçe’ydi ama Sadık’ın tercihi de önemliydi. Sadık’ın tercihi Fenerbahçe’den yanaydı. Beşiktaş’a da teşekkür ediyoruz." diye ifade etti.

Galatasaray'ın yollarını ayıracağı santrfor oyuncusu Eren Derdiyok ile ilgili soruya Gevrek, "Önemli bir oyuncu. Onu hocamızla konuşmamız lazım, herhangi bir şey yok. Şu anda öyle bir temas yok ama olabilir. Hocamızla konuşarak, böyle bir temasta bulunabiliriz. Benim de beğendiğim bir oyuncu. Olabilir" yanıtını verdi.

Sadık Çiftpınar, Cumartesi günü Fenerbahçe'nin kampına katılacak. (TRT Spor)

Senin için hazırladığımız haberler